Libnet.ro
UNICEF

22:17

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

B1 B1,
Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in. continuă pe B1

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Pozitia UDMR fata de REVOCAREA SEFEI DNA, Laura Codruta Kovesi: TRAGEDIE!? Punct!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca institutia anticoruptie nu sta intr-un om. De cate ori am raspuns, am spus ca sunt convins ca.

Cristi Danilet, despre revocarea sefei DNA: O institutie nu se reduce la o persoana. Dar liderul conteaza enorm

Judecatorul Cristi Danilet a apreciat, referindu-se la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca presedintele Iohannis nu avea de ales: deciziile CCR trebuie respectate, avertizand insa ca, desi este adevarat ca o institutie nu se reduce la o persoana, liderul conteaza enorm.

PSD, PRIMA REACTIE dupa demiterea sefei DNA: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe doamna Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, comentand faptul ca presedintele a semnat decretul de revocare a sefei DNA, ca nu Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi, ci.

Victor Ponta, despre revocarea sefei DNA: Dragnea a pierdut foarte mult prin acesta actiune. El si Kovesi se sustineau reciproc prin pretinsa lupta dintre ei

Fostul premier Victor Ponta a reactionat luni, pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Liderul ProRomania sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )