Libnet.ro
UNICEF

11:01

Prima sedinta de Guvern condusa de Mihai Fifor, miercuri de la ora 13.00

Antena3 Antena3,
Prima sedinta de Guvern condusa de Mihai Fifor, miercuri de la ora 13.00

Prima sedinta de Guvern condusa de prim-ministrul interimar Mihai Fifor va avea loc miercuri, de la ora 13,00, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES. Premierul interimar Mihai Fifor a venit marti la. continuă pe Antena3

Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor va conduce miercuri, ca premier interimar, prima sedinta de Guvern de dupa demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta va avea loc la ora.

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri o sedinta de Guvern

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri, de la ora 13. 00, o sedinta de Guvern. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a numit marti pe Mihai Fifor in functia de premier interimar.

Mihai Fifor, despre o eventuala demitere a sefului Politiei: O sa analizam cu foarte mare atentie

Premierul intermar Mihai Fifor a mers, marti seara, la Ministerul Afacerilor Interne, declarand, la plecare, ca situatia sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, a carui demitere a fost propusa de Carmen Dan, va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie.

Mihai Fifor, intalnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anuntat cand va lua o decizie in urma scandalului din Politie

Premierul interimar Mihai Fifor a avut marti seara o intalnire cu Carmen Dan, la Ministerul Afacerilor Interne, in cadrul careia au discutat despre problema sefului Politiei, Bogdan Despescu,.

Premierul interimar, in vizita la MAI. Ce a spus Mihai Fifor, despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

Mesajul categoric transmis de Mihai Fifor pe Facebook, in urma cu doua zile

Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, a fost desemnat, marti, premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma demisiei lui Mihai Tudose. Nominalizarea vine dupa un scandal urias.

Cine e Mihai Fifor. Iohannis l-a numit azi premier interimar, desi in 2015 l-a refuzat ca ministru al Transporturilor

Mihai Fifor, ministru al Apararii in Guvernul Tudose si presedinte al Consiliului National al PSD, este alegerea lui Klaus Iohannis pentru a fi premierul interimar pana la desemnarea si validarea unui nou sef al Guvernului.

Cine este Mihai Fifor, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor interimar la conducerea guvernului

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a anunta, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, in functia de premier interminar, dupa demisia lui Mihai Tudose, care i-a fost inaintata si pe care.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )