Libnet.ro
UNICEF

05:45

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Antena3 Antena3,
Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul. continuă pe Antena3

Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei, a venit cu noi lamuriri cu privire la Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele.

Noi detalii despre protestele din Piata Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a facut o declaratie socanta

Apar detalii uluitoare dupa protestul diasporei care a degenerat in lupte de strada. Raman in continuare foarte multe intrebari fara raspuns, pe masura ce continua sa curga si declaratiile.

Noi detalii despre tragedia din Italia. Anuntul facut de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat asigurari joi ca a incurajat Italia sa investeasca in infrastructura, dupa criticile venite din partea guvernului populist italian in urma prabusirii marti a unei portiuni dintr-un.

Noi detalii despre perchezitiile in dosarul care vizeaza programul Prima Casa. O persoana a fost arestata preventiv

Politistii au facut alte doua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov la sediul unei societati comerciale specializate in servicii de consultanta in domeniul obtinerii de locuinte prin programe.

VIDEO Descoperirea unei noi specii de pterozaur ofera detalii despre primele vertebrate construite pentru zbor

Nici pasare, nici dinozaur: o noua specie de pterozaur, prima vertebrata construita pentru zbor, datand din urma cu peste 200 de milioane de ani si descoperita in Statele Unite, ilustreaza incredibila diversitate a acestor creaturi terifiante, relateaza luni AFP.

Rasturnare de situatie in cazul podului prabusit in Italia. Un inginer a semnalat inca din 2016 ca podul are probleme

Apar noi detalii despre bucata de pod prabusita in apropiere de orasul Genova, in Italia. Podul, o copie vaga dupa cunoscutul Brooklyn Bridge din New York, a fost inaugurat la 1 martie 1964, insa s-a dat.

Jandarmeria Romana, detalii despre gazele folosite in Piata: Nu au niciun fel de risc impotriva populatiei

Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor pe 10 august a vorbit la TVR despre actiunea de la protest si a dat asigurari ca gazele lacrimogene nu prezinta riscuri pentru.

Noi informatii despre Michael Schumacher! Unde va fi dus fostul pilot

Fostul pilot german Michael Schumacher, in stare grava dupa accidentul de schi din 2013, va fi dus la Mallorca, intr-o locuinta achizitionata de sotia lui de la Florentino Perez, presedintele clubului Real.

ALERTA: Noi DATE despre cel de-al DOILEA roman mort in tragedia de la Genova!

Cel de-al doilea roman mort in tragedia de la Genova are dubla cetatenie si este din Republica Moldova. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Chisinau, anunta Agora. Consulatul se.

ALERTA: Noi DATE despre cel de-al DOILEA roman mort in tragedia de la Genova! Cine era acest barbat

Cel de-al doilea roman mort in tragedia de la Genova are dubla cetatenie si este din Republica Moldova. Informatia a fost confirmata de Ministerul de Externe de la Chisinau, anunta Agora. Consulatul se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )