Libnet.ro
UNICEF

00:06

Primar PSD, mesaj categoric pe Facebook: Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Tara lui Dragnea a murit

Antena3 Antena3,
Primar PSD, mesaj categoric pe Facebook: Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Tara lui Dragnea a murit

Primarul PSD al orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana, a avut o reactie dura dupa esecul Vioricai Dancila din turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Acesta nu a uitat-o. continuă pe Antena3

Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana PSD), a avut o reactie dura dupa victoria categorica a lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Edilul a spus ca Viorica Dancila a obtinut cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani.

inca un primar PSD se dezice de actuala conducere, dupa infrangerea de la prezidentiale: Adio, Viorica! Adio, Rovana! Tara lui Dragnea a murit

Ana Constantin, primarul orasului dambovitean Pucioasa, a sugerat ca Viorica Dancila, marea perdanta a finalei prezidentiale, trebuie sa plece de la conducerea PSD, pentru ca oamenii merita mai mult,.

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Dancila, infranta la Zalau. in municipiul cu primar PSD, scorul este sub media pe tara

In municipiul Zalau, oras condus de primar PSD, Viorica Dancila a obtinut la al doilea tur al alegerilor prezidentiale putin peste 27 de procente.

Un primar PSD si-a iMPUSCAT vecina. Politia, iN ALERTA (VIDEO)

Un primar PSD din Maramures si-a impuscat vecina cu o armacu alice. Primarul comunei Sacalaseni, Emilian Pop, a folosit arma in curtea casei sale, dar a deviat in curtea vecinei.

Rezultatul fabulos obtinut de Iohannis intr-o localitate cu primar PSD. Edilul a anuntat ca n-o sustine pe Dancila

Eduard Wendling, primarul PSD al comunei Paltinoasa, din judetul Suceava, cel care a anuntat ca n-o sustine pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale, a obtinut un scor urias pentru Klaus Iohannis. Prezenta la vot in Paltinoasa a fost 52%.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )