Libnet.ro
UNICEF

14:47

Primaria Capitalei va achizitiona, intr-o prima etapa, 42 dintre cele 100 de autobuze electrice

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei va achizitiona, intr-o prima etapa, 42 dintre cele 100 de autobuze electrice

Primaria Capitalei va achizitiona, intr-o prima etapa, 42 dintre cele 100 de autobuze electrice, cu costuri minime si fara investitii si avize suplimentare, pentru zona centrala a Bucurestiului, potrivit unui proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, studiu de fezabilitate, pentru introducerea de autobuze electrice in sistemul de transport public, aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB, ce va avea loc marti. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 42 de autobuze electrice, costul estimat fiind de circa 22 milioane de euro

Primaria Capitalei vrea sa cumpre 42 de autobuze electrice, potrivit unui studiu de fezabilitate ce va fi supus aprobarii consiliului General al Municipiului Bucuresti saptamana viitoare. Achizitia autobuzelor este estimata la 22 milioane de euro plus TVA si cuprinde solutia de incarcare.

Ministerul Sanatatii: 900 de doze de imunoglobulina vor fi directionate intr-o prima etapa la spitalele unde exista urgente

Ministerul Sanatatii anunta ca 900 de doze de imunoglobulina pentru imunodeficienta primara au primit certificatul de calitate, conform procedurilor europene, si vor fi directionate intr-o prima etapa la spitalele unde exista urgente si mai apoi catre.

Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din prima etapa a PNDL

Guvernul a aprobat alocarea suplimentara a sumei de 40 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor de investitii realizate pentru proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) etapa I. Banii provin din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului si au fost alocati printr-o hotarare adoptata astazi.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )