Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei, proiect revolutionar: Combustibil decontat pentru parintii care isi duc cu masina copiii la scoala

Primaria Capitalei vine cu un proiect revolutionar. isi propune, pentru decongestionarea traficului din oras, sa deconteze combustibilul folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei pe luna daca mai.

Primaria Capitalei vrea sa deconteze combustibilul pentru acesti cetateni. Vezi daca te afli printre ei

Primaria Capitalei isi propune, pentru decongestionarea traficului din oras, sa deconteze combustibilul folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei pe luna daca mai multe persoane folosesc in comun un.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride cu aproximativ 488 de milioane de lei

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la aproximativ 488 de milioane de lei cu TVA), potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc saptamana viitoare.

Primaria Capitalei: 41 de cladiri din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare

Un numar de 41 de cladiri cu risc seismic din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare, la opt dintre acestea fiind finalizate lucrarile de punere in siguranta, anunta Primaria Capitalei. Totodata, se lucreaza la consolidarea si restaurarea Palatului Voievodal Curtea Veche.

114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Ministerul Educatiei Nationale a semnat doua contracte de finantare din fonduri europene, in valoare totala de 114 milioane euro.

Municipiul Brasov va plati Electrica Furnizare peste 10,5 milioane de euro pentru servicii de furnizare a energiei

Municipiul Brasov a incheiat un acord cadru cu Electrica Furnizare pe 48 de luni, privind furnizarea de energie electrica, pentru care va plati 49,2 milioane de lei 10,53 milioane de euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 230 de autobuze hibride si troleibuze: valoarea totala a proiectului ar fi de 487,8 de milioane de lei

Consiliul General al Capitalei va dezbate in sedinta de joi un proiect de hotarare care vizeaza asigurarea unei contributii de 85 de milioane de lei, reprezentand cofinantarea pentru achizitionarea a 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibride, in.

Primaria Capitalei a publicat regulamentul pentru acordarea eco-voucherelor

Primaria Municipiului Bucuresti a definitivat si a publicat Regulamentul Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere. Vo.

Primaria Capitalei: 41 de cladiri din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare

Primarul General Gabriela Firea a verificat stadiul lucrarilor de consolidare si reabilitare la mai multe imobile din centrul Bucurestiului, informeaza un comunicat al PMB. Potrivit comunicatului, Primaria.

Cursuri de calculatoare pentru someri si persoane dezavantajate, printr-un proiect de 5 milioane Euro

Romanii fara un loc de munca si alte persoane defavorizate vor putea sa urmeze cursuri de utilizare a calculatorului, intr-un viitor proiect de 5 milioane de euro, finantat prin Politica de coeziune a Uniunii Europene, potrivit unui ghid scos luni in dezbatere publica.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )