Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primaria Capitalei anunta o noua ruta catre centrele comerciale din zona Colentina, pentru fluidizarea traficului

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei anunta o noua ruta catre centrele comerciale din zona Colentina, pentru fluidizarea traficului

Primaria Capitalei anunta ca, prin Directia Transporturi, Administratia Strazilor si Politia Locala, a implementat o noua ruta catre centrele comerciale din zona Colentina, pentru degrevarea traficului rutier. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei, anunt de ultima ora despre facturile populatiei la incalzire

Update: Dupa ce in presa a aparut informatia ca in aceasta iarna caldura pentru bucuresteni va fi mai scumpa cu 10%, Primaria Capitalei a veni cu precizari. Ca urmare a materialelor de presa care.

Primaria Capitalei, proiect de 40 de milioane de lei cu locuinte

Primaria Capitalei a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca intentioneaza sa cumpere pana la sfarsitul anului, prin Compania Municipala Imobiliara Bucuresti CMIB), o suta de locuinte de pe piata libera.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de locuinte de pe piata libera si asteapta oferte de la dezvoltatori. Valoarea proiectului: aproape 40 de milioane de lei

Primaria Capitalei a anuntat, duminica, printr-un comunicat de presa, ca intentioneaza sa cumpere pana la sfarsitul anului, prin Compania Municipala Imobiliara Bucuresti CMIB), o suta de locuinte de pe piata libera.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de apartamente pentru a raspunde crizei de locuinte

Compania Municipala Imobiliara Bucuresti CMIB) intentioneaza sa cumpere, pana la sfarsitul anului, 100 de apartamente de pe piata libera, pentru a veni in intampinarea eforturilor Primariei Capitalei de.

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Imobiliara, intentioneaza sa cumpere 100 de locuinte in Bucuresti

Compania Municipala Imobiliara Bucuresti CMIB) intentioneaza sa cumpere, pana la sfarsitul anului, 100 de apartamente de pe piata libera, pentru a veni in intampinarea eforturilor Primariei Capitalei de a gasi solutii eficiente la o problema majora:.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )