Libnet.ro
UNICEF

11:01

Primaria Capitalei contrazice Pro Infrastructura si avanseaza o data pentru Pasajul Ciurel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei contrazice Pro Infrastructura si avanseaza o data pentru Pasajul Ciurel

Dupa o filmare aeriana a nodului rutier Virtutii, parte din proiectul penetratiei Splai-Ciurel-Autostrada A1, Asociatia Pro Infrastructura a afirmat ca santierul inainteaza cu viteza melcului, iar Primaria Capitalei nu a intarziat sa. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei explica de ce lucrarile de la pasajul Ciurel si nodul rutier Virtutii au ntrzieri: Proiectul initial a fost facut prost

Lucrarile la pasajul hobanat de la Ciurel si la nodul rutier Virtutii, parte din penetratia spre autostrada A1, sunt in intarziere dupa cum se vede si in imaginile aeriene publicate de Asociatia Pro Infrastructura. Primaria Generala vine cu o serie de precizari si explica de ce au aparut intarzierile: Concret, proiectul initial a fost facut prost, nefiind luate in calcul o serie de retele edilitare care trebuiau deviate pentru ca lucrarile sa poata continua, se arata in precizarile transmise de PMB. Vezi in articol toate motivele invocate de administratia bucuresteana.

VIDEO Imagini din avion cu A10 Sebes - Turda. Pro Infrastructura: Loturile 3 si 4 sunt pregatite sa preia traficul rutier, dar ne uitam la ele ca la piese de muzeu!

Circa 30 de km din autostrada A10 Sebes - Turda au lucrarile de drum finalizate si sunt gata sa preia traficul rutier, insa autoritatile de la drumuri tergiverseaza deschiderea, sustine Asociatia Pro Infrastructura care a realizat o filmare din avion cu cele doua loturi. Compania de Drumuri invoca lucrari neconforme care fac imposibila receptia. Autostrada este gata, se poate circula, asa cum am spus de foarte multe ori! insa autoritatile inca analizeaza, inca negociaza cu antreprenorii generali si nimeni nu-si asuma responsabilitatea receptiei, scrie API.

ONG: Primaria Capitalei nu respecta traseele pentru pistele de biciclete stabilite prin strategia de transport / Kilometrul de pista va avea 470 metri

Primaria Capitalei nu respecta traseele pentru pistele de biciclete stabilite prin strategia de transport a regiunii Bucuresti-Ilfov, acuza Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR). in plus, asociatia a masurat lungimea strazilor pe unde municipalitatea a anuntat ca va face 63,5 km de piste pentru biciclete, iar acestea au doar 29,8 km, ceea ce inseamna ca un kilometrul de pista va avea doar aproximativ) 470 metri.

UPDATE ONG: Primaria Capitalei nu respecta traseele pentru pistele de biciclete stabilite prin strategia de transport / Kilometrul de pista va avea 470 metri / Reactia Primariei: Pistele au fost proiectate de o parte si cealalta a arterei

Primaria Capitalei nu respecta traseele pentru pistele de biciclete stabilite prin strategia de transport a regiunii Bucuresti-Ilfov, acuza Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR). in plus, asociatia a masurat lungimea strazilor pe unde municipalitatea a anuntat ca va face 63,5 km de piste pentru biciclete, iar acestea au doar 29,8 km, ceea ce inseamna ca un kilometrul de pista va avea doar aproximativ) 470 metri.

Primaria Capitalei clarifica situatia taxelor si impozitelor locale

Primaria Capitalei precizeaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in Municipiul Bucuresti incepand cu anul 2019, aprobat in sedinta CGMB de joi, ca, potrivit legii, Consiliul General adopta hotarari privind impozitele si taxele locale pentru anul urmator, punctand ca PMB pune in aplicare prevederile Codului fiscal, se arata inrtr-un comunicat dat publicitatii astazi.

PMB: Primaria Capitalei nu majoreaza taxele si impozitele, ci doar pune in aplicare prevederile Codului Fiscal

Anunt crucial al Primariei Municipiului Bucuresti PMB) cu privire la noile taxe si impozite. Primaria Capitalei mentioneaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor.

Cu cat cresc taxele si impozitele locale in Bucuresti? Anuntul facut de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei precizeaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in Municipiul Bucuresti incepand cu anul 2019, aprobat in sedinta CGMB de jo.

Primaria Capitalei anunta ca o comisie a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete n Bucuresti-Ilfov pe 67 km

Comisia Tehnico-Economica a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete in Bucuresti-Ilfov, pe o distanta de 67 km, proiect in valoare de 10 milioane de euro, executia primului lot, de 63,5 km, putand demara in luna iunie, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei, dupa Marsul Biciclistilor: Proiectul de construire a 67 km de piste de biciclete, aprobat de Ministerul Mediului; lucrarile vor ncepe n acest an

Aria Municipiului Bucuresti a anuntat, sambata seara, ca a fost aprobat in Comisia Tehnico-Economica a Ministerului Mediului proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete, pe o distanta de 67 de kilometri. Valoarea lucrarilor este de 10 milioane de euro, iar realizarea pistelor va demara in acest an. Precizarile vin dupa desfasurarea celei de-a 12-a editii a Marsului Biciclistilor, la care au participat cateva sute de persoane care au cerut un oras pentru oameni.

Primaria Capitalei, dupa Marsul Biciclistilor: Proiectul de construire a 67 de kilometri de piste de biciclete, aprobat de Ministerul Mediului; lucrarile vor ncepe n acest an

Aria Municipiului Bucuresti a anuntat, sambata seara, ca a fost aprobat in Comisia Tehnico-Economica a Ministerului Mediului proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete, pe o distanta de 67 de kilometri. Valoarea lucrarilor este de 10 milioane de euro, iar realizarea pistelor va demara in acest an. Precizarile vin dupa desfasurarea celei de-a 12-a editii a Marsului Biciclistilor, la care au participat sute de persoane ce au cerut un oras pentru oameni.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )