Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Primaria Capitalei notifica Teatrul Evreiesc sa reduca bugetul pe anul acesta cu 500.000 lei, altfel va taia aleatoriu

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Primaria Capitalei notifica Teatrul Evreiesc sa reduca bugetul pe anul acesta cu 500.000 lei, altfel va taia aleatoriu

Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat TES) din Bucuresti, prezinta joi, pe pagina sa de Facebook, o notificare primita din partea Primariei Capitalei in care i se cere sa vina cu o propunere de reducere a bugetului teatrului pe anul acesta cu suma de 500. 000 lei, in caz contrar se va taia aceasta suma din bugetul institutiei in mod aleatoriu. Teatrul are in 2019 un buget aprobat de 12,3 milioane lei. continuă pe Hotnews

Aflata in faliment, Primaria Capitalei a inceput taierile-fulger de buget

Primaria Capitalei a inceput sa trimita notificari institutiilor din subordine cu privire la reduceri-fulger de bugete, in conditiile in care administratia municipiului Bucuresti este in faliment.

Micul Paris s-a schimbat Traficul s-a dublat! Primaria Capitalei plateste influenceri pentru promovarea transportului in comun, dar costurile nu sunt publice: Care e legatura dintre un Porsche si un autobuz STB (VIDEO)

Societatea de Transport Bucuresti STB) implineste 110 ani, ocazie cu care Primaria Capitalei a lansat o campanie in de promovare a transportului public din Bucuresti, in care sunt implicati mai multi.

Invazie de tantari in Bucuresti. Cum am ajuns in aceasta situatie si de ce Primaria Capitalei a inceput tratamentele abia in iunie, cu aproape doua luni mai tarziu

Bucurestiul se confrunta cu o adevarata invazie de tantari, fiind aproape imposibil sa stai in aer liber fara sa te alegi cu o duzina de piscaturi. Problema este cu atat mai grava cu cat de cativa ani in Bucuresti au aparut si tantarii tigru care ataca si ziua. Primaria Capitalei, institutia cu atributii in acest domeniu, trebuia sa inceapa inca din luna aprilie tratamentele de combatere a insectelor, insa a inceput abia in iunie.

Cand vor scapa bucurestenii de tantari. Anuntul facut de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei a facut un anunt important pentru toti bucurestenii. Din data de 17 iunie au inceput operatiunile de combatere a tantarilor. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania.

Activele ELCEN ar putea fi scoase la vanzare pe piata libera daca Primaria Capitalei nu le cumpara

Activele ELCEN ar putea fi scoase la vanzare pe piata libera daca Primaria Capitalei nu poate realiza transferul de afacere si nu le poate cumpara la valoare de piata, prevede noul plan de reorganizare al ELCEN, depus la Tribunalul Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa transmis de SIERRA QUADRANT, administratorul judiciar al ELCEN. in lipsa transferului de afacere catre o societate capabila sa acceseze linii de finantare necesare retehnologizarii, exista riscul real ca ELCEN sa poata asigura din 2023 doar 370 Gcalh dintr-un necesar de energie termica, previzionat a fi acoperit din sursele ELCEN, de circa 1. 800 Gcalh la nivelul Capitalei, potrivit sursei citate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )