Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primaria Capitalei ofera sprijin financiar de 450 de lei pentru achizitionarea de rechizite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei ofera sprijin financiar de 450 de lei pentru achizitionarea de rechizite

Primaria Capitalei vrea sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru achizitionarea de rechizite, carti si papetarie, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului. continuă pe Wall-Street Ro

Sprijin financiar de 450 de lei, oferit de PMB copiilor de pana in 14 ani pentru achizitionarea de rechizite

Primaria Capitalei vrea sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru achizitionarea de rechizite, carti si papetarie, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc joia viitoare.

Primaria Capitalei aloca 1,2 miliarde lei, intr-un prim pas pentru preluarea centralelor ELCEN

Primaria Capitalei va majora cu 1,2 miliarde lei capitalul social al companiei municipale Energetica, pentru ca aceasta sa poata acoperi datoriile si investitiile ELCEN, cel mai mare producator de energie electrica si termica din Romania.

Noua rectificare bugetara la Primaria Capitalei, a doua in mai putin de o luna: spitalele si institutiile culturale primesc mai multi bani

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa faca o noua rectificare bugetera, a doua in mai putin de o luna. O parte dintre spitale, dar si institutiile culturale vor primi mai multi bani, in timp de banii pentru investitii alocati Regiei de Transport.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )