Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Siret din Suceava a fost inchisa, dupa ce 25 de angajati au fost infectati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Primaria Siret din Suceava a fost inchisa, dupa ce 25 de angajati au fost infectati cu coronavirus

Un nou focar de coronavirus a fost confirmat la Primaria Siret, judetul Suceava. Edilul a anuntat ca activitatea primariei se va desfasura doar online si prioritare vor fi urgentele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documente necesare in cazul deceselor. continuă pe Antena3

Om de afaceri din Suceava, mort de COVID-19 la 49 de ani

Un om de afaceri din Suceava a murit, joi dimineata, la varsta de 49 de ani, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Gavril Mihalescu, patronul Pensiunii Sofia din Sucevita si al grupului de firme.

ANPIS: Suma medie platita in septembrie pentru ajutorul social a fost de 263,25 lei

Suma medie platita in luna septembrie 2020 de statul roman beneficiarilor de ajutor social venit minim garantat) a fost de 263,25 lei, iar suma totala platita in aceasta luna s-a ridicat la 44,648 de milioane de lei, conform Agerpres.

Parisul solicita incetarea apelurilor la boicot din partea minoritatii radicale, dupa ce tari musulmane au cerut boicotarea produselor frantuzesti

Franta a cerut duminica guvernelor tarilor musulmane sa opreasca apelurile la boicotarea produselor franceze si la proteste, cerandu-le, de asemenea, sa asigure securitatea francezilor care locuiesc pe pamantul lor, relateaza AFP.

Lyon: O gara a fost evacuata, dupa ce un barbat a amenintat ca o arunca in aer (VIDEO)

Autoritatile franceze au intervenit, joi, in Gara Part-Dieu din Lyon, dupa ce un barbat a anuntat ca va arunca gara in aer. Gara a fost evacuata la scurt timp. Politia a deschis o ancheta,.

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )