Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarii din doua comune din Olt, exclusi din PNL dupa ce au participat la mitingul PSD din 9 iunie

Antena3 Antena3,
Primarii din doua comune din Olt, exclusi din PNL dupa ce au participat la mitingul PSD din 9 iunie

Doi primari liberali au fost exclusi din partid dupa ce au participat la mitingul PSD din 9 Iunie, potrivit Mediafax. Cei doi edili care au fost acuzati ca au trecut cu sufletul la PSD, sunt din comunele. continuă pe Antena3

Olt: Primarii din doua comune, exclusi din PNL dupa au participat la mitingul PSD

Primarii PNL din comunele Slatioara si Voineasa, judetul Olt, au fost exclusi din partid joi seara, acuzati ca au trecut cu sufletul la PSD, dupa ce au participat la mitingul de sambata din Bucuresti, informeaza Mediafax.

Decizie TOTALA a PNL: Primari din Olt, exclusi pentru ca au participat la mitingul PSD

Primarii PNL din comunele Slatioara si Voineasa, judetul Olt, au fost exclusi din PNL dupa ce au participat la mitingul de sambata din Bucuresti. Decizia in sedinta Biroului Politic Judetean a fost.

Ponta, EXCLUS de Dragnea din doua comisii: Razbunarea este arma prostului

Victor Ponta a fost sanctionat de Liviu Dragnea cu excluderea din doua comisii, respectiv Comisia de Afaceri Europene si Comisia de Politica Externa. in replica, Ponta ii atrage atentia lui Dragnea ca.

Decizie RADICALA in PNL: Primari din Olt, exclusi dupa ce au participat la mitingul PSD. Cum motiveaza conducerea partidului excluderea

Primarii PNL din comunele Slatioara si Voineasa, judetul Olt, au fost exclusi de conducerea partidului dupa ce au participat la mitingul de sambata al PSD din Bucuresti. Edilii se declara surprinsi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )