Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul comunei Ciugud, testat pozitiv cu coronavirus. Gheorghe Damian s-a izolat la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei Ciugud, testat pozitiv cu coronavirus. Gheorghe Damian s-a izolat la domiciliu

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, a fost confirmat cu COVID-19. Potrivit DSP Alba, in ultimele 24 de ore, in comuna s-au inregistrat patru infectari noi. continuă pe Adevărul

Primarul din Istanbul, testat pozitiv la COVID-19

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, sustine caa fost internat in spital dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus,informeaza Reuters, citat de Hotnews. ro. Ieri seara, in jurul orei 9 pm.

Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fostul fotbalist Ronaldinho a anuntat, duminica, in social media, ca a fost testat pozitiv cu cornavirus.

FIFA: Gianni Infantino a fost testat pozitiv cu coronavirus

Gianni Infantino, presedintele FIFA, a aflat marti ca este pozitiv la Covid-19 si a intrat imediat in izolare, a anuntat forul fotbalistic mondial, in plina recrudescenta a pandemiei, transmite AFP.

Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, Alba, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Primarul comunei Ciugud, din judetul Alba, a fost depistat cu coronavirus si s-a izolat la domiciliu. Acesta spune ca starea lui de sanatate este una buna. Potrivit Alba 24, in Ciugud, au fost.

Seful IPJ Alba, comisarul sef Florin Dogaru, testat pozitiv cu coronavirus

Seful IPJ Alba, comisarul sef Florin Dogaru, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. La IPJ Alba este in plina evolutie un focar de COVID-19.

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Primarul Kievului anunta ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 chiar in ajunul alegerilor locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, relateaza AFP citata de Agerpres.

Premierul Bulgariei, testat pozitiv pentru COVID-19. Boiko Borisov: Simt un disconfort general. Doctorii mi-au recomandat sa stau acasa

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat, duminica, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Demnitarul sustine ca resimte simptome usoare si ca doctorii i-au recomandat sa ramana acasa. Boiko.

Premierul bulgar Boiko Borisov, testat pozitiv pentru COVID-19

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca duminica a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza agentia BTA, conform Agerpres.

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )