Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Antena3 Antena3,
Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au trimis in judecata pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, intr-un nou dosar, pentru luare de mita in forma continuata. Conform. continuă pe Antena3

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis n judecata ntr-un nou dosar de coruptie

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, care si-a reluat mandatul de edil in luna mai 2017, dupa o decizie a Curtii de Apel Cluj prin care i s-a ridicat masura controlului judiciar, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, pentru fapte de coruptie, relateaza Mediafax.

Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Primarul Baii Mari, Catalin Chereches, este trimis in judecata intr-un nou dosar potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El este acuzat de luare de mita si alte trei infractiuni. De asemenea, trei reprezetanti ai unor societati comerciale sunt acuzati de dare de mita.

Bebelus de o saptamna, internat la spitalul din Baia Mare, infectat la ureche, pe brate si pe picioare. Spitalul a declansat o ancheta epidemiologica

Parintii unui bebelus nascut pe data de 14 septembrie si internat in sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare acuza ca micutul s-a infectat la ureche, cap, pe brate si pe picioare. Cazul a fost semnalat de parintii bebelusului pe Facebook. Vasile Pop, managerul spitalului, afirma ca situatia nu este grava si ca, la nivelul sectiei de neonatologie a unitatii medicale, a fost declansata o ancheta epidemiologica.

Catalin Chereches, primar la Baia Mare, trimis (iarasi) in judecata

Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures l-a trimis in judecata pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, intr-un nou dosar, pentru luare de mita in forma continuata, conform site-ului Tribunalului Maramures.

Creatoare de moda din Baia Mare, prezenta la Paris Fashion Week

Baimareanca Madalina Zlamparet va fi prezenta in orasul luminilor la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week.

Bebelus infectat in Spitalul Baia Mare. Decizia dramatica pe care au luat-o parintii

Parintii unui copil acuza ca bebelusul lor, nascut pe 14 septembrie, a contactat o bacterie in Spitalul Judetean Baia Mare, Sectia de Neonatologie, iar pe corp i-au aparut mai multe leziuni. Conducerea.

Caz socant in Baia Mare. Un bebelus aflat pe sectia de neonatologie a Spitalului Judetean a contactat o infectie

Un bebelus aflat pe sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare a contactat o infectie, managerul unitatii medicale, Vasile Pop, precizand insa ca situatia nu este una.

Ancheta in cazul unui bebelus externat din spital cu o infectie. Director: Copilul s-a putut imbolnavi de la un contact cu cineva sau de la mama

Parintii unui bebelus nascut in urma cu cateva zile la Spitalul Judetean din Baia Mare se arata revoltati, dupa ce copilul a venit acasa cu o infectie. Spitalul a declansat o ancheta in acest caz si se verifica toate sursele care ar fi putut produce infectia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )