Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primarul din Odorheiu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca nu a arborat drapelul Romaniei langa cel al Ungariei

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Odorheiu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca nu a arborat drapelul Romaniei langa cel al Ungariei

Primarul municipiului Odorheiu Secuiesc, Galfi Arpad, a fost amendat de catre prefectul Harghitei cu suma de 5. 000 lei, intrucat nu a arborat drapelul Romaniei alaturi de cel al Ungariei, in contextul sarbatoririi Zilei maghiarilor de pretutindeni, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Primarul din Sfantu Gheorghe, amendat cu 5.000 de lei pentru ca nu a arborat drapelul Romaniei langa steagurile rosu-alb-verde din municipiu

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a fost amendat, miercuri, cu suma de 5. 000 de lei de catre Prefectura Covasna pentru ca nu a dat curs somatiei de a arbora si drapelul Romaniei alaturi de steagurile rosu-alb-verde, cu care a fost pavoazat municipiul in cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita pe 15 martie, informeaza Agerpres.

Covasna: Primarul din Sfantu Gheorghe, amendat dupa ce a impanzit orasul cu steagurile Ungariei (VIDEO)

Sanctiune uriasa pentru primarul municipiului Sfantu Gheorghe. Antal Arpad a fost amendat cu suma de 5. 000 de lei de catre Prefectura Covasna, dupa ce a anuntat ca simbolurile nationale amplasate cu ocazia.

Ce a patit primarul din Sfantu Gheorghe dupa ce a impanzit orasul cu drapele in culorile Ungariei

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a fost amendat, miercuri, cu suma de 5. 000 de lei de catre Prefectura Covasna pentru ca nu a dat curs somatiei de a arbora si drapelul Romaniei alaturi de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )