Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Antena3 Antena3,
Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit. continuă pe Antena3

Trei zodii care cer mai mult decat ofera

Nativul Berbec vrea sa obtina totul in timp util, asa ca nu se mai gandeste si la cei din jur. Desi munceste din greu pentru idealurile sale si pare a fi de buna credinta, are tendinta sa fie foarte.

Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

Videochat-ul a devenit unul dintre cele mai cautate joburi pentru tinerele din ziua de azi. Acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca modelele ajung sa castige sume fabuloase de peste 10. 000 $, ci si conditiilor de lu.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Ponta: Sa ne explice Dragnea cum este el un exemplu in familia traditionala. Sa spuna liderii politici cum traiesc ei cu amante mai tinere decat fiicele

Victor Ponta a comentat luni decizia PSD de a organiza un miting foarte mare de sustinere a familiei traditionale. Fostul premier critica ipocrizia si minciuna unor politicieni, cerand, ironic, un miting urias in care Liviu Dragnea sa explice cum traieste in familia traditionala si in care liderii politici sa spuna cum isi lasa nevestele acasa ca sa traiasca la Bucuresti cu secretarele, dar si cum au amante mai tinere decat fiicele.

Presedintele Turciei anunta alegeri anticipate prezidentiale si legislative pe 24 iunie, cu un an si jumatate mai repede decat era prevazut

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri organizarea de alegeri prezidentiale si legislative pe data de 24 iunie 2018, cu un an si jumatate mai repede decat era prevazut, relateaza agentiile internationale de presa.

Meteorologii anunta o vreme usor mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului. Prognoza meteo

Vremea va fi usor mai calda decat normal in aceasta perioada din an, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 16 si 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare; va ploua.

Transgaz, scos din cursa pentru DESFA? Oferta romanilor a fost mai mica decat cea a italienilor

Operatorul roman de transport al gazelor naturale a depus o oferta mai mica decat cea a italienilor de la Snam pentru cumpararea a 66% dintre titlurile DESFA.

EUGEN TEODOVICI a facut anuntul despre REMANIERE: Nu mi-e frica, merg cu o viteza mai mare decat as vrea

Ministrul Finantelor, Eugen Teorovici, a declarat ca nu se teme ca va fi remaniat. Nu mi-e frica de remaniere, merg cu o viteza mai mare decat as vrea, a spus Teodorovici, intrebat daca se teme de.

Honor 10 se anunta a fi mai spectaculos decat se credea initial

Piata smartphone-urilor din China incepe sa cuprinda din ce in ce mai multe terminale originale, iar Honor 10 este cel mai recent dintre ele. Nu s-a lansat inca, dar viitorul Honor 10 a trecut de curand pe la TENAA, autoritatea chineza de certificare a tuturor electronicelor ce urmeaza sa se comercializeze pe teritoriul Chinei. Cu [].

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )