Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Antena3 Antena3,
Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok. continuă pe Antena3

Primarul care deszapezeste singur! Oficialitatile NU AU BANI sa angajeze pe cineva

Primarul din Dalnic, judetul Covasna nu isi permite sa plateasca un angajat pentru a deszapezi drumurile, asa ca a luat initiativa in propriile maini. Bartok Ede Otto si-a scos din curte tractorul si.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Taxa pe paragina, aprobata de un oras din Romania: Impozit majorat cu 500% pentru 200 de cladiri degradate, de anul viitor

Proprietarii a peste 200 de cladiri degradate, aflate in zona protejata a orasului Arad, vor plati un impozit cu 500% mai mare, incepand de anul viitor, dupa ce, joi, a fost aprobata taxa pe paragina,.

Subiectele zilei: Theresa May cstiga. Ce urmeaza dupa votul de ncredere?; Scoli transformate n sali de nunti sau camine pentru batrni; Satul din Romnia n care mai traiesc doar doi copii

Suntem pentru vaccinul antigripal, dar nu ne vaccinam. De ce nu iau romanii in serios aceasta afectiune. in Romania, in sezonul rece. Cele patru mari prioritati ale Romaniei la presedintia UE: Reducerea decalajelor dintre state, securitatea, valorile europene comune si jocul global. Nimic despre statul de drept, nimic despre Republica Moldova. Premierul Viorica Dancila a prezentat.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital.

COPILUL de zece ani din Zizin care a incercat sa se spanzure A MURIT

Baiatul de 10 ani din satul Zizin, comuna Tarlungeni care a incercat sa se spanzure a murit dupa cinci zile de internare in spital. Copilul a incercat sa se sinucida, dupa ce bunica lui, cu care era atunci.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Un nou accident mortal pe drumurile din Romania

Un accident rutier soldat cu decesul unei femei si ranirea a trei persoane, intre care un bebelus de trei luni, s-a produs, duminica, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil, pe drumul judetean DJ 100C,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )