Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primarul din Slatina, Suceava, o noua sansa pentru trei familii greu incercate de viata

Antena3 Antena3,
Primarul din Slatina, Suceava, o noua sansa pentru trei familii greu incercate de viata

Trei familii greu incercate din comuna Slatina, judetul Suceavavor avea o viata mai buna. Doua au primit deja casa noua, iar pentru cea de-a treia se lucreaza la foc automat pentru a avea un acoperis sigur deasupra capului. Toate au fost ridicate de primarul comunei care nu a putut ramane indiferent la greutatile semenilor sai. Acum, o tanara mama tintuita la pat de o boala crunta asteapta cu sufletul la gura sa se mute in casa noua. continuă pe Antena3

Dosar penal dupa ce un pacient cu COVID a acuzat ca nu a fost tratat pentru durerile de la un picior si a ajuns la amputare, la spitalul din Slatina

Procurorii au deschis un dosar penal dupa ce un pacient internat cu COVID-19 la Spitalul Judetean din Slatina a reclamat ca in timp ce era spitalizat a avut dureri puternice la un picior, fara a fi insa tratat pentru acestea, fiind externat dupa ce testul pentru coronavirus a fost negativ. El spune ca dupa cateva zile starea i s-a agravat si a ajuns la un spital din Capitala, unde i-a fost amputata gamba dreapta.

Lumea fotbalului este in doliu. A murit la doar 54 de ani, in aceasta dimineata. Barbatul a zburat din masina, fara nicio sansa de supravietuire

Lumea fotbalului este de astazi mai saraca. Un fost jucator al echipei Dacia Unirea Braila si-a pierdut viata intr-un mod infiorator. Barbatul, in varsta de 54 de ani, a fost victima unui accident rutier, produs chiar de el, dupa ce a pierdut control volanului. Cum s-a produs tragedia Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, .

Primarul din Miercurea Ciuc a reziliat contractul de furnizare a aparatelor de ventilatie, destinate Spitalului Judetean de Urgenta

Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a anuntat, luni, 21 septembrie, caa reziliat contractul de furnizare a aparatelor de ventilatie, destinate Spitalului Judetean de Urgenta SJU), din.

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Presedintele AEP, despre faptul ca sub 4.000 de romani din Diaspora s-au inscris pentru votul la sectie, la parlamentare: Asta nu inseamna ca doar acesti cetateni isi vor putea exercita dreptul de vot la o sectie de votare in strainatate (VIDEO)

Mai putin de 4. 000 de cetateeni romani din strainatate s-au inscris pentru votul la sectie la alegerile parlamentare din luna decembrie. Luni noapte a expirat perioada de inscriere, iar potrivit datelor.

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

O sansa pentru copiii bolnavi de cancer. Specialist: Lucrurile trebuie sa se schimbe

La fiecare trei minute, cineva este diagnosticat cu cancer de sange, iar ultima sansa de supravietuire poate fi un transplant de celule stem de la un donator strain.

O femeie din Slatina a fost surprinsa in timp ce fura incaltamintea pusa la uscat in fata unui bloc

Furt nemaintalnit, petrecut in Slatina, judetul Olt. O femeie a trecut printr-o situatie de toata jena, dupa cea mers ziua in amiaza mare sa fure incaltamintea pusa la uscat in fata unui.

O noua atractie pentru turisti: Transalpina de Apuseni. Cand va fi deschis publicului larg. Peisaje superbe (GALERIE FOTO)

Transalpina de Apuseni este noul drum pe care turistii in vor putea circula din 2022-2023. Are aproape 80 de kilometri, este in proces de modernizare si va facilita traversarea muntilor de la est la.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )