Libnet.ro
UNICEF

21:47

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Hotnews Hotnews,
 Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura. continuă pe Hotnews

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Vouchere de vacanta 2020. Anunt facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

Premierul Ludovic Orban: Pensiile militarilor, singurele exceptate de la principiul contributivitatii. Asa se intampla in toate statele NATO, iar ei sunt o viata intreaga in slujba natiunii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca principiul fundamental, care trebuie sa stea la baza calculului pensiei, este principiul contributivitatii, precizand ca, dupa.

Premierul Ludovic Orban: Randamentul total al sistemului de furnizare a energiei termice, undeva la 20%. Multe CET-uri cheltuie banii pe echipe de fotbal sau masini (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca randamentul total al sistemului de furnizare a energiei termice este undeva la 20%, asa cu generozitate, si ca multe Centrale.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Guvernul a extins rezidentiatul: Cum poate un medic sa coordoneze 132 de stagiari? A existat un soi de monopol (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, prin extinderea rezidentiatului, Guvernul a intentionat sa puna capat monopolului din sector si sa le permita tinerilor sa practice meserie. Avem medici, care au.

Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala daca nu ii da 677 milioane lei Premierul, despre cererea primarului: O neobrazare! Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de ea?

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Asta in contextul in care prim-ministrul a spus.

Gabriela Firea il ameninta pe premier cu plangere penala daca nu-i suplimenteaza bugetul. Pentru mine, Ludovic Orban=Liviu Dragnea

Premierul General al Capitalei Gabriela Firea l-a amenintat pe premierul Ludovic Orban precum si pe ministrul de Finante Florin Citu ca daca nu va aproba solicitarea pentru suplimentarea bugetului pentru Bucuresti, atunci va depune plangere penala impotriva acestora. Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se razbuna pe locuitorii Bucurestiului pentru a lovi politic, adauga Firea.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii - o masura mai buna decat adoptarea ordonantelor de urgenta

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea in fata Parlamentului, pe primul pachet legislativ pe care il doreste sa intre in vigoare cat mai repede. Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit, ieri, calendarul primei angajari a raspunderii Guvernului Orban pe trei proiecte de lege: prorogarea unor termene in Justitie pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de 3 judecatori in instantele de apel si perioada de pregatire la INM a viitorilor magistrati), abrogarea OUG 512019 referitor la transportul in comun pentru scolari) si legea plafoanelor bugetare.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

Cabral o pune la zid pe Gabriela Firea, dupa ce primarul a folosit expresia ca un bar de negri

Cabral a reactionat dur dupa ce primarul Capitalei a folosit expresia ca un bar de negri pentru a-l ataca pe premierul Ludovic Orban. Prezentatorul de la Pro TV sustine ca o autoritate a statului nu poate sa faca o asemenea declaratie si ii recomanda Gabrielei Firea sa vizioneze filmul Green Book. Cabral o critica pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )