Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA: Sunt uluit. Eu am iesit in strada pentru o justitie independenta

Adevărul Adevărul,
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA: Sunt uluit. Eu am iesit in strada pentru o justitie independenta

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat luni dimineata la sediul DNA, fara a da declaratii jurnalistilor prezenti. Acesta a venit singur, nefiind insotit de un avocat. El a fost audiat intr-un dosar ce priveste retrocedarea ilegala a aproximativ 1000 de imobile, cu un prejudiciu de 40 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat luni dimineata la sediul DNA, fara a da declaratii jurnalistilor prezenti. Acesta a venit singur, nefiind insotit de un avocat.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA: Sunt uluit. Eu sunt ultracorect, se atenteaza la singura mea avutie, onoarea (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la DNA, Nicolae Robu a precizat ca este trimis in judecata in legatura cu vanzarea subevaluata a ceea ce el a numit doua maghernite. Edilul a sustinut ca este nevinovat si.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA(VIDEO)

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat luni la sediul DNA, informeaza B1 TV. La sosirea la DNA, Robu nu a facut declaratii, precizand doar ca nu stie care este motivul pentru care a fost citat si nici.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu, la DNA

ACTUALIZARE 11:40 - Robu, la iesirea de la DNA: Sub garantia de legalitate a aparatului Primariei, sub semnatura mea, s-au vandut doua maghernite Primarul municipiului Timisopara, Nicolae Robu, a declarat, astazi, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ca, sub semnatura sa, avand garantia de legalitate din partea aparatului de specialitate al Primariei, s-au vandut doua maghernite. Robu spune ca nu intelege de ce a fost trimis in judecata, declarandu-se un om ultra cinstit, ultra corect. ------- Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat astazi la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu, la DNA

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat luni la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Nicolae Robu, la iesirea de la DNA: Sunt un om ultra cinstit, ultra corect in tot ceea ce fac

Primarul municipiului Timisopara, Nicolae Robu, a declarat, luni, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ca, sub semnatura sa, avand garantia de legalitate din partea aparatului de specialitate al Primariei, s-au vandut doua maghernite. Acesta s-a declarat uluit ca a fost trimis in judecata pentru acest fapt, declarandu-se un om ultra cinstit, ultra corect.

Primarul Timisoarei, dupa audierea la DNA: Sunt uluit! Singura mea avutie este onoarea

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a ajuns luni dimineata la sediul DNA. Nu este prima oara cand Nicolae Robu este audiat. Acesta a fost vizat de mai multe dosare penale. Stire in curs de.

UPDATE Primarul Timisoarei, la iesirea de la DNA: Sunt trimis n judecata pentru vnzarea a doua maghernite. Eu sunt ultracorect, se atenteaza la singura mea avutie, onoarea. Fostul primar Ciuhandu, audiat si el

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a spus, luni, la iesirea de la DNA, ca este trimis in judecata in legatura cu vanzarea subevaluata a doua maghernite. El a sustinut ca nu are nicio vina, ca a semnat acea vanzare fiind asigurat ca totul este legal si s-a declarat revoltat ca se atenteaza la singura sa avutie - onoarea. in acest dosar, Nicolae Robu si fostul edil al Timisoarei Gheorghe Ciuhandu sunt acuzati de catre DNA de abuz in serviciu in cazul vanzarii a 967 de imobile, prejudiciul adus statului fiind de 40 de milioane de euro.

Primarul Timisoarei, la iesirea de la DNA: Sunt trimis n judecata pentru vnzarea a doua maghernite. Eu sunt ultracorect, se atenteaza la singura mea avutie, onoarea

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a spus, luni, la iesirea de la DNA, ca este trimis in judecata in legatura cu vanzarea subevaluata a doua maghernite. El a sustinut ca nu are nicio vina, ca a semnat acea vanzare fiind asigurat ca totul este legal si s-a declarat revoltat ca se atenteaza la singura sa avutie - onoarea.

Primarul Timisoarei ia ATITUDINE! Asistatii social apti de munca, scosi la MATURA: A munci nu este o rusine

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a anuntat ca asistatii social care sunt apti de munca vor fi scosi in oras si pusi sa dea cu matura, in urma crizei fortei de munca pentru curatenia stradala. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )