Libnet.ro
UNICEF

07:15

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Fondul de investitii BT Dollar Fix a ajuns la 10,5 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Fondul de investitii BT Dollar Fix a ajuns la 10,5 milioane de dolari

BT Asset Management, al treilea cel mai mare administrator de active din tara noastra, a lansat in prima jumatate a acestui an un fond de investitii denominat in dolari in care au intrat peste zece milioane de dolari in primele cinci luni, a precizat Irinel Tolescu, director de vanzari la societatea de administrare a investitiilor, in cadrul unei conferinte, adaugand ca fondul are scopul sustinerii efortului de diversificare al clientilor sai. continuă pe Ziarul Bursa

INS, PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Productia de carbune a scazut cu 2,4% in primele cinci luni

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele cinci luni ale anului in curs, 1,621 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 2,4% 39. 500 tep) mai mica fata de cea din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comertul cu ridicata, crestere de 8%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut, in primele cinci luni din 2019, fata de perioada similara a anului trecut.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor, majorare de 14,8%

Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor s-au majorat in primele cinci luni din acest an, fata de perioada similara din 2018, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata.

DATE INS PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN ACEST AN: Importurile si productia de titei, in declin

Romania a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Importurile de titei, scadere de 0,6%

Tara noastra a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

DATE BNR PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Deficitul de cont curent a urcat cu 32,64%, in ritm anual, la 3,401 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde euro, in perioada ianuarie-mai 2019, comparativ cu 2,564 miliarde euro, deficit consemnat in perioada similara a anului trecut, arata datele publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN, Numarul cererilor de solutionare trimise catre CSALB a crescut cu 93%

Numarul persoanelor fizice care au trimis catre Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) cereri de solutionare a nemultumirilor cu bancile sau IFN-urile, de la inceputul anului, a crescut cu 93% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 1. 053 de persoane comparativ cu 544 de cereri conforme inregistrate in prima jumatate a anului 2018), a transmis, ieri, institutia prin intermediul unui comunicat.

Productia de carbune a scazut. Importurile au crescut

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele cinci luni ale anului in curs, 1,621 mil.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )