Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primele declaratii ale fostului principe Nicolae dupa nunta: A fost foarte trist ca familia mea nu a venit. Ce a facut Alina-Maria Binder cu buchetul de mireasa

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale fostului principe Nicolae dupa nunta: A fost foarte trist ca familia mea nu a venit. Ce a facut Alina-Maria Binder cu buchetul de mireasa

Fostul principe Nicolae a transmis primul mesaj romanilor dupa casatoria cu Alina-Maria Binder. Cuplul a acordat si un scurt interviu la iesirea din Manastirea Curtea de Arges, unde au adus omagii membrilor Familiei Regale. continuă pe Adevărul

Totul despre Alina Binder. Cine este sotia fostului Principe Nicolae si cu cine s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

TOTUL despre Alina Binder. Cine este SOTIA fostului Principe Nicolae si CU CINE s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

Biserica NU a ratat ocazia sa faca PROPAGANDA pentru referendum nici la nunta fostului Principe Nicolae: Ce exercitiu ABRACADABRANT de imaginatie a propus Arhiepiscopul Calinic (FOTO)

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a fost inca un prilej pentru reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane BOR) sa faca propaganda politica. Evident, in favoarea referendumului privind familia.

Cine a fost singurul membru din Familia Regala prezent la nunta fostului principe Nicolae. Motivul pentru care Principesa Margareta a lipsit FOTO

La nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder, care a avut loc duminica, 30 septembrie, la Sinaia, au fost prezenti peste 200 de invitati din aproape 13 tari, ambasadori, personalitati din corpul diplomatic si din familii regale.

Nunta fostului principe Nicolae, n absenta familiei regale

Cununia fostului principe Nicolae cu Alina Binder a inceput, masina cu care mirii au ajuns la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia fiind intampinata de sute de oameni, care au venit cu flori, iar unii au si steaguri cu stema casei regale, transmite Mediafax. Familia Regala nu participa la acest eveniment.

Primele fotografii oficiale de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder

Fostul principe Nicolae si Alina-Maria Binder au facut publice o serie de fotografii de nunta oficiale. in unele dintre ele, cuplul apare alaturi de membrii familiei, nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare.

VIDEO Ceremonia religioasa a nuntii fostului principe Nicolae s-a ncheiat. Mirii au mers catre Cazino ntr-o trasura unicat

Fostul principe Nicolae si sotia lui au plecat de la Biserica Sfantul Ilie, unde a avut loc ceremonia religioasa, spre Cazinoul din Sinaia, unde va avea loc receptia, intr-o trasura unicat in Romania.

FOTO Spectacolul palariilor indraznete la nunta fostului principe Nicolae. Cum s-au imbracat doamnele la cununia religioasa

Nunta nepotului Regelui Mihai cu Alina Binder, oficiata duminica, 30 septembrie, la Sinaia a fost un prilej pentru public sa admire tinutele doamnelor prezente la ceremonia religioasa, unele dintre ele reprezentante ale marilor familii nobiliare din Europa.

Discurs neasteptat de direct la nunta fostului Principe Nicolae - iPS Calinic:Mama e mama si ca sa faci nunta fara mama

IPS Calinic, arhiepiscopul Argesului si Muscelului, a oficiat sluja de cununie a Principelui Nicolae cu Alina Binder la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia ocazie cu care parintele a tinut un discurs deopotriva amuzant, dar si usturator prin franchetea si curajul cu care acesta a facut trimitere directa chiar la lucrurile care au destramat familia regala a Romaniei.

Imagini de la nunta fostului Principe Nicolae. Peste 200 de invitati au petrecut la Cazinoul din Sinaia

Nunta de vis care a avut loc luni la Sinaia, unde nepotul regelui Mihai, Nicolae, si aleasa inimii sale, Alina Maria, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )