Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele femei primar din Romania. Misterul vaduvei care a condus in 1907 o localitate din Apuseni

Adevărul Adevărul,
Primele femei primar din Romania. Misterul vaduvei care a condus in 1907 o localitate din Apuseni

Prima femeie primar de pe actualul teritoriu al Romaniei ar fi fost o vaduva din fostul Comitat Turda-Aries, situat in Muntii Apuseni. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

Deschiderea teraselor si plajelor din Romania, sub semnul intrebarii: care sunt noile date vehiculate pentru relaxare

Inca din primele saptamani ale pandemiei de coronavirus in Romania, autoritatile de la Bucuresti auoferit informatii contradictorii si au evitat la maxim promisiuni clare legate de ziua.

IN PRIMELE PATRU LUNI DIN ACEST AN FATA DE PERIOADA SIMILARA DE ANUL TECUT Deficitul bugetar s-a adancit la 2,48%, de la 1,1% din PIB

Executia bugetului general consolidat in primele patru luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 26,82 miliarde lei, echivalentul a 2,48% din PIB, potrivit unui comunicat al Ministerului de Finante remis Redactiei.

Financial report Reintoarcerea la munca se face cu teama la micile firme de familie italiene. La Milano este interzisa vanzarea bauturilor in afara localurilor, dupa ora 19:00. Primele retele 5G din Suedia au fost puse in functiune

Financial Times: Reintoarcerea la munca se face cu teama la micile firme de familie italiene. * Il Fatto Quotidiano: Primarul Sala: La Milano este interzisa vanzarea bauturilor pentru consum in afara localurilor, dupa ora 19:00. * Suedia: Primele retele 5G din Suedia au fost puse in functiune de compania Tele2, in colaborare cu grupul chinez Huawei. * Stiri pe scurt.

Alegerile locale din Romania. Ne trebuie un plan rapid

In contextul pandemiei alegerile au devenit un subiect tabu si complicat. O mare parte dintre tarile care organizau alegeri in 2020 au ales sa le amane, iar 25 au mers inainte cu procesul electoral. Cu siguranta vorbim despre un context in care nimeni nu are raspunsurile corecte, in care se invata pe parcurs si se asuma multe riscuri. in Romania se discuta destul de putin despre subiect, iar frecvent se arunca in fata argumentul legat de pandemie: cum sa organizam alegeri in contextul in care ne mor oameni in spitale?.

Fotbalul din Romania, marcat de pandemia de coronavirus. Ce reguli propun LPF si FRF pentru reluarea campionatului

Liga Profesionista de Fotbal LPF) si Federatia Romana de Fotbal FRF) au pus la punct doua protocoale, care vor fi supuse dezbaterii si aprobarii Comitetului Executiv al FRF. Documentele cuprind propuneri cu.

Legea privind Ziua maghiarilor din Romania a fost scoasa de pe ordinea de zi a plenului. Urma sa fie respinsa. Ce prevede proiectul

Proiectul de lege privind ziua comunitatii maghiare din Romania 15 martie), care zace din 2017 in sertarele Parlamentului, va fi respins de Camera Deputatilor la presiunea PMP. Proiectul a fost respins si de Senat. Initiativa UDMR este inofensiva: nu prevede nicio forma de autonomie. Comparativ, etnicii romi si tatari se bucura de legi similare. PMP a fortat mana PSD si PNL, in contextul scandalului despre vanzarea Ardealului.

PMP se urca pe valul nationalist: pune presiune ca legea UDMR privind ziua maghiarilor din Romania sa fie respinsa

Deputatii PMP insista ca proiectul de lege privind ziua comunitatii maghiare din Romania 15 martie), care zace din 2017 in sertarele Parlamentului, sa fie respins de urgenta, sustin surse politice pentru Adevarul. Initiativa UDMR este inofensiva: nu prevede nicio forma de autonomie. Comparativ, etnicii romi si tatari se bucura de legi similare. PMP incearca sa forteze mana PSD si PNL, in contextul scandalului despre vanzarea Ardealului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )