Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele imagini cu Cornel Gales in sicriu. Ce au putut vedea toti cand s-au apropiat

Playtech Playtech,
Primele imagini cu Cornel Gales in sicriu. Ce au putut vedea toti cand s-au apropiat

Inainte de procesiunea religioasa si slujba propriu-zisa de inmormantare, trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a fost depus la Biserica Sfantul Nicolae Bazilescu, din Bucuresti. Toti cei care au venit sa isi ia ramas bun de la fostul impresar sau sa ii aprinda acestuia la capatai o lumanare au avut un soc atunci cand s-au . continuă pe Playtech

TRUPUL NEiNSUFLETIT al lui Cornel Gales a ajuns in Romania: PRIMELE IMAGINI CU SICRIUL! Unde va fi iNMORMANTAT fostul sot al Ilenei Ciuculete (GALERIE FOTO)

Sicriul cu trupul fara viata al lui Cornel Gales a fost adus, marti dupa-amiaza, in Romania. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul fostului sot al Ilenei Ciuculete va fi depus la capela Cimitirului.

Primele imagini cu Viviana, de la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita este transfigurata de durere

Viviana a fost surprinsa venind la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita si-a facut aparitia transfigurata de durere. Femeia nu a vrut sa dea nicio declaratie si si-a vazut de drum. Update:Fiica lui Cornel Gales a venit sa-si ia adio de la tatal ei, cu toate ca legatura dintre cei doi era apoape inexistenta. Claudia .

Trupul beinsufletit al lui Cornel Gales este adus in tara. Va ajunge in Romania intr-un sicriu sudat

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia de aproximativ doi ani, la scurt timp dupa ce a inmormantat-o pe sotia lui, Ileana Ciuculete.

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales este adus in tara. Va ajunge in Romania intr-un sicriu sudat

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia de aproximativ doi ani, la scurt timp dupa ce a inmormantat-o pe sotia lui, Ileana Ciuculete.

ABSOLUT SFASIETOR! Ce scrie pe COROANA DE FLORI depusa langa SICRIUL lui Cornel Gales: Fosta iubita i-a lasat un mesaj RAVASITOR pentru viata de apoi... (GALERIE FOTO)

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a ajuns in Romania, iar Viviana Mantoiu a scris un mesaj sfasietor pe coroana cu flori depusa langa sicriu. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul cu trupul lui Cornel.

SFASIETOR: Primele imagini de la iNMORMANTAREA lui Cornel Gales (FOTO)

Zi neagra in showbiz. Cornel Gales a fost condus pe ultimul drum joi de fosta iubita, rude si prietenii apropiati. Fostul impresar a fost inmormantat in acelasi loc in care se afla depuse osemintele.

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, primele declaratii de la inmormantarea lui Cornel Gales. De ce l-a iertat Mugurel Sfetcuv

Cornel Gales va fi inmormantat astazi, 12 decembrie, langa sotia sa, interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, care s-a stins in urma cu doi ani. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei a facut primele declaratii de la funeralii. Cei doi nu au fost in relatii bune, dar tanarul a simtit sa il ierte. Care .

IMAGINI HORROR! Trupul lui Cornel Gales, MUTILAT in ultimul hal! Apropiatii sunt SOCATI si iNGROZITI (FOTO)

Moartea lui Cornel Gales a socat toata tara. Fostul sot al Ilenei Ciuculete a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

IMAGINI HORROR! TRUPUL lui Cornel Gales, MUTILAT iN ULTIMUL HAL! Apropiatii acestuia au ramas absolut SOCATI: Ce au facut medicii dupa accident intrece orice imaginatie (GALERIE FOTO)

Detalii teribile despre moartea lui Cornel Gales, fostul sot al regretatei artiste Ileana Ciuculete. VEZI AICI GALERIA FOTO Autoritatile spaniole au declarat ca in urma accidentului rutier, acesta nu a avut.

Cristi si Mugurel Sfetcu au ajuns si ei la inmormantarea lui Cornel Gales. Explicatia aparitiei neasteptate

Fiii Ilenei Ciuculete au fost printre putinii cunoscuti ai lui Cornel Gales care au venit sa-l conduca pe ultimul drum. Care este explicatia aparitiei lor la tristul eveniment? De ce au venit Cristi si Mugurel Sfetcula inmormantarea lui Cornel Gales? Azi, 12 decembrie, Cornel Gales este conduc pe ultimul drum. Din pacate pentru acesta, extrem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )