Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primele imagini oficiale de la botezul Printului Louis

Antena3 Antena3,
Primele imagini oficiale de la botezul Printului Louis

Mai multe fotografii oficiale de la botezul printului Louis al Marii Britanii, care a avut loc pe 9 iulie, au fost facute publice de Casa Regala. Fotografiile au fost realizate de artistul britanic Matt Holyoak la. continuă pe Antena3

Primele fotografii oficiale de la botezul printului Louis au fost facute publice de Palatul Kensington

Ducele si ducesa de Cambridge au facut publice patru fotografii oficiale care marcheaza botezul printului Louis din 9 iulie, potrivit anuntului facut de Palatul Kensington.

Primele fotografii OFICIALE de la botezul printului Louis, publicate

Ducele si ducesa de Cambridge au facut publice patru fotografii oficiale care marcheaza botezul printului Louis, acestea fiind incarcate pe pagina de Instagram a Palatului Kensington. Fotografiile au fost.

Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

A condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a pA condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca profesional, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a preluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. reluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el.

Condamnat la o pedeapsa simbolica pentru furt, un adolescent de 17 ani si-a omorat partenerul de hotii cu mai multe lovituri de cutit

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat cu mai multe lovituri de cutit partenerul de hotie. Atat victima cat si agresorul fusesera condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de furt si se aflau in perioada de supraveghere.

Cuplul prezidential din Macedonia vine in Moldova. Acces limitat pe mai multe strazi

Presedintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, insotit de prima doamna, Maja Ivanov, efectueaza in perioada 16-19 iulie, o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit unei dispozitii a Primariei Chisinau, in aceasta perioada va fi limitat accesul pe mai multe strazi din Capitala si sistate intrunirile solicitate de persoanele fizice si juridice care si-au exprimat intentia de a desfasura intruniri, transmite IPN.

Cat de mult ingrasa branza cu rosii. Gustarea delicioasa a verii are mai multe calorii decat friptura cu cartofi prajiti

Branza este un aliment care poate avea mai multe calorii decat o friptura cu cartofi prajiti. Este un produs natural daca este cumparat de la producatori, dar unele sortimente contin si foarte multa sare.

Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de vreme severa imediata pentru duminica seara. Se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, descarcari electrice.

Avertizare de vreme extrema iminenta. Cod portocaliu de vijelii in mai multe zone

Avertizare de fenomene meteo extreme iminente. Un cod portocaliu a fost emis vineri dupa-amiaza in mai multe localitati din Constanta. Codul portocaliu este dat pentru partea de nord-est a judetului.

Johnson Johnson, CONDAMNAT dupa ce mai multe femei au facut CANCER ovarian. SUMA URIASA pe care trebuie s-o plateasca gigantul american

Gigantul farmaceutic american Johnson andJohnson J and J) a fost condamnat de un tribunal din St. Louis la plata unor despagubiri de 4,69 de miliarde de dolari unor 22 de femei si familiilor lor care au acuzat.

Primele imagini cu infractorii urmariti de politie, vineri. Cinci masini au fost facute praf la semafor

Imagini in exclusivitate din timpul urmaririi ca in filme de vineri, din cartierul Floreasca din Bucuresti. Soferul unui Audi care era urmarit de un echipaj de politie a provocat un accident in lant in zona .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )