Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primele imagini cu politistul acuzat de pedofilie retinut de colegii sai

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu politistul acuzat de pedofilie retinut de colegii sai

Politistul care ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift, vineri seara, a fost retinut de politisti. Acesta a fost insotit de oamenii legii acasa pentru perchezitii. Politistul a fost prins. continuă pe Antena3

Dezvaluire socanta despre politistul acuzat de pedofilie: Cand vedea copii in jurul lui incepea sa...

Noi amanunte incredibile ies la iveala despre politistul acuzat de pedofilie, care luni a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, vecinii acestuia sunt socati de gesturile.

De ce politistul acuzat de pedofilie era poreclit de colegi Violatorul

Colegii politistului acuzat de pedofilie au rupt tacerea, iar declaratiile sunt uluitoare. Astfel, potrivit unui politist care a participat la identificarea lui, barbatul ar fi avut o porecla groaznica printre c.

Ce pedeapsa risca politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii

Politistul acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

Politia Romana: Politistul acuzat de agresiune sexuala, evaluat psihologic in 2014; evaluarile au rol profilactic, nu pot identifica tulburari psihice

Politistul acuzat de agresiune sexuala asupra a doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei fusese evaluat psihologic in 2014, urmand sa fie supus unei noi evaluari in 2019, a declarat luni purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan, care a precizat ca evaluarile au rol profilactic, urmarind de fapt sa stabileasca daca cel supus verificarii corespunde cerintelor postului pe care il ocupa, testele neputand identifica tulburarile psihice, noteaza News. ro.

Reactia furioasa a lui Traian Berbeceanu fata de politistul acuzat de molestarea celor doi copii: Bata-l Dumnezeu!

Adevaratii politisti sunt cei care l-au prins si l-au dovedit pe ticalos, spune politistul Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, intr-o reactie dura fata de molestarea celor doi copii de catre politistul de la Rutiera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )