Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primele informatii despre starea fetitei de 7 ani impuscata in picior

Adevărul Adevărul,
Primele informatii despre starea fetitei de 7 ani impuscata in picior

Fetita de 7 ani, ranita la picior dupa ce un sofer, presupus contrabandist, a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, a fost transportata la spital unde s-a constatat ca glontul nu i-a atins osul. continuă pe Adevărul

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Gabrielei Firea: Nu se stie ce a provocat aceasta boala

Noi vesti despre starea de sanatate a Gabrielei Firea. Din pacate, primarul general al Capitalei trebuie sa faca o noua interventie. Florin Pandele, sotul acesteia, a facut mai multe declaratii despre boala de care sufera Firea. Gabriela Firea, in stare critica?! Florin Pandele a afirmat, in cursul serii de duminica, 16 iunie, la Romania TV, .

Vesti proaste despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a inrautatit. Cunoscutul artist se lupta de mai bine de o luna pentru viata sa. Din pacate, cu toate ca a dat semne de insanatosire, linistea familiei lui nu a durat mult. Mihai Constantinescu, din nou in stare critica Sotia lui Mihai Constantinescu a fost chemata de urgenta .

Florentin Pandele, despre starea Gabrielei Firea: Nu voi vorbi de atacuri energetice, nu voi vorbi cum a ajuns acea sarma in colonul lui Gabi. De la o zi la alta, eu am tot felul de banuieli

Florentin Pandele a vorbit din nou, intr-o emisiune televizata, despre starea de sanatate a sotiei sale, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Edilul din Voluntari a dat de inteles ca aceasta ar fi fost inclusiv t.

Caz dramatic in Maramures! O fetita de sapte ani, impuscata din greseala de un politist

O fetita de sapte ani a fost impuscata in picior in judetul Maramures. Cel care a impuscat-o, in mod neintentionat, este un politist aflat pe urmele unui sofer fugar, care a refuzat sa opreasca la.

Noi vesti despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Sotia marelui pilot de Formula 1, dezvaluiri incredibile despre recuperarea acestuia

Corinna Schumacher, sotia fostului mare pilot de Formula 1, Michael Schumacher, le-a declarat apropiatilor familiei ca spera intr-o recuperare totala a acestuia. Ultimele informatii dinspre Corinna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )