Libnet.ro
UNICEF

20:17

Primele trei banci din Romania, profitabilitate de trei ori peste media UE

B1 B1,
Primele trei banci din Romania, profitabilitate de trei ori peste media UE

La jumatatea anului, BCR, BRD si Banca Transilvania au inregistrat un randament mediu al capitalurilor de 21,2%, fiind cea mai ridicata profitabilitate, de trei ori peste media Uniunii Europene. Randamentul a. continuă pe B1

FOTO Primele trei autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar au ajuns n Capitala. Deocamdata sunt n teste

Primele 3 autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S au ajuns in Capitala, a confirmat pentru HotNews. ro biroul de presa al Primariei Capitalei. Acestea sunt folosite pentru instruirea soferilor, dar nu opresc in statii si nu pot fi folosite de calatori. Primarul Gabriela Firea a anuntat la semnarea contractului ca autobuzele vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Restul, in 2019.

SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

Kitty Cepraga a marturisit de ce s-a stabilit in Italia intr-un moment in care se afla in plina glorie in Romania. Am plecat din Romania cand eram foarte tanara si ma bucuram de o anume glorie.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Ionut Tudorache, Medical Concierge Travel: Ce potential are piata turismului medical din Romania

Sistemul medical din Romania s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Auzim de roboti chirurgicali, radiologie dentara digitala si tot felul de aparatura medicala de ultima generatie. Pe langa clinici dotate cu echipamente performante, medicii romani.

Fost lider al socialistilor europeni, atac la PSD: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati precum cei din Romania, a declarat Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European. SD e grupul politic european .

Doliu in PRESA din Romania! Un cunoscut jurnalist A MURIT (FOTO)

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul Tiberiu Cosovan, Coso pentru prieteni, a murit la doar 64 de ani. Tiberul Cosovan a activat in ultima perioada la Monitorul de Suceava. in afara de presa, acesta.

Situatie dramatica intr-un judet din Romania. Gigacaloria ar putea costa peste 700 de lei la iarna!

Primaria Galati a anuntat, marti, ca nu mai poate subventiona energia termica pentru populatie la fel cum a facut anul trecut, iar eliminarea ajutorului va duce facturi de trei ori mai mari pentru abonatii.

Un gigant din Romania a facut milioane de lei din vanzarea de chiftelute si hot-dogs

IKEA Romania a inregistrat in anul financiar 2018 1 septembrie 2017 31 august 2018) vanzari de 609,34 milioane lei, fara TVA, in crestere cu 10,6% fata de anul anterior, magazinul din Bucuresti.

Orasul din Romania care se pregatestede Craciun. Explicatia autoritatilor

Primaria Craiova a inceput montarea ornamentelor de Craciun, in ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Se face din timp, ca sa se faca in liniste, sa nu interfereze cu traficul, atunci.

Bucurestii, viata mea! Istoria primului zgarie-nori din Romania, Palatul Telefoanelor

In zilele noastre, cea mai inalta cladire din lume se afla in Dubai, undeva in Emiratele Arabe Unite. Ea are o inaltime impresionanta de 830 de metri. Mai aproape de noi in Romania, cea mai inalta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )