Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primul candidat care se retrage din cursa prezidentiala: Am fost ajutat de 20 de compatrioti din doua milioane. Am constatat ca sunt prea multi salvatori

Adevărul Adevărul,
Primul candidat care se retrage din cursa prezidentiala: Am fost ajutat de 20 de compatrioti din doua milioane. Am constatat ca sunt prea multi salvatori

Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani care a devenit cunoscut dupa ce a traversat inot Canalul Manecii, a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale pe motiv ca nu a reusit sa adune pragul de 200. 000 de semnaturi necesare. Scorul este 7 la 1 in favoarea adversarului. Ne aflam in minutul 80. Mingea este la mine si pot suta liber la poarta. insa zidul sistemului este de nepatruns, a notat acesta pe blogul personal. continuă pe Adevărul

Avram Iancu se retrage din cursa prezidentiala: A reusit sa stranga doar 1247 de semnaturi din cele 200.000 necesare si a primit o singura donatie de 2.000 de lei

Avram Iancu, bibliotecarul care a inotat de-a lungul Canalului Manecii, si-a anuntat retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca a fost invins de sistemul care ingradeste sansele celor ma.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Pretul iPhone 11 in Romania la primul magazin care il pune la precomanda

Precomenzile pentru iPhone 11 au fost anuntate, initial, de Orange. Dar fara pret. A urmat Vodafone, tot fara pret. Un magazin il promite insa la precomanda si are un pret pentru iPhone.

Un candidat la alegerile prezidentiale iese din cursa

Avram Iancu, bibliotecarul sportiv , spune ca i-a fost imposibil sa stranga numarul de semnaturi.

Avram Iancu s-a retras din cursa pentru candidatura independenta la Presedintia Romaniei

Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani, cunoscut pentru performanta de a trece inot Canalul Manecii sau pentru cea prin care a inotat de-a lungul intregului curs al Dunarii, a renuntat sa mai candideze independent pentru functia de presedinte al Romaniei.

Botosani: Politist care fura din tigarile confiscate, trimis in judecata

Un politist cu atributii de gestionar in cadrul IPJ Botosani a fost trimis in judecata dupa ce ar fi furat peste 2. 000 de pachete de tigari care constituiau probe in diferite dosare aflate in lucru. El este acuzat de delapidare si contrabanda, transmite Mediafax.

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )