Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul caz de gripa din acest sezon a fost confirmat in Romania

Antena3 Antena3,
Primul caz de gripa din acest sezon a fost confirmat in Romania

Primul caz de gripa cu virusul gripal A a fost confirmat, prin test, pentru prima data in acest sezon. continuă pe Antena3

INSP: A fost confirmat primul caz de gripa din acest sezon, in Romania

Un caz de gripa a fost confirmat in Romania in ultima saptamana. Este vorba despre primul caz de gripa sezoniera din aceasta toamna, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Primul de caz de gripa din acest sezon a fost confirmat in Romania

Primul caz de gripa cu virusul gripal A a fost confirmat, prin test, pentru prima data in acest sezon.

A fost inregistrat primul caz confirmat de gripa din acest sezon

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat joi, 29 septembrie, primul caz confirmat de gripa cu virus gripal din aces sezon. Numarul total de infectii acute, precum si numarul total al cazurilor de gripa clinica din ultima saptamana sunt cu aproximativ 50% mai mici decat in perioada similara a anului trecut, dar in crestere fata de saptamana precedenta.

Un pompier din Valcea a murit din cauza infectiei cu Covid-19. Barbatul a fost confirmat in 13 octombrie, iar starea i s-a agravat

Un pompier din judetul Valcea care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a murit, luni seara, la spital. Barbatul a fost confirmat in data de 13 octombrie, a ramas initial la domiciliu, dar.

Ancheta epidemiologica la Tribunalul Sibiu. Un judecator a fost confirmat cu coronavirus

Un judecator din cadrul Tribunalului Sibiu a fost confirmat pozitiv la testul pentru Covid-19 in urma prezentarii la unitatea medicala in vederea testarii. Colegii cu care a intrat in contact se afla deja in.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost confirmat cu COVID-19. Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

Cati romani au murit in primele 8 luni din acest an fata de aceeasi perioada din anul trecut, pe cauze de deces

La solicitarea HotNews. ro, Institutul National de Statistica ne-a transmis numarul deceselor pe cauze de deces in primele 8 luni din 2019 si 2020. Cifrele seci arata ca anul acesta am avut, pana la finele lui august, mai putine decese decat anul trecut. Din luna martie 2020 incoace, luna de luna, decesele cauzate de diabet si de boli ale aparatului respirator unde intra si coronavirusul ucigas) au dominat 2020 fata de 2019.

Codul secret din Biblie a fost descifrat! Previziuni sumbre despre Sfarsitul Lumii si sosirea lui Mesia

De-a lungul anilor s-au facut o serie de afirmatii ca textul Bibliei ebraice ar contine mesaje despre prezent. Este vorba despre Vechiul Testament, in special cartea Geneza. Se spune ca ar contine referinte la o varietate de evenimente. Evenimente contemporane si persoane complet necunoscute celor care au scris carti biblice. Printre cei care au pretins .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )