Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primul derby al sezonului in Premier League

Online Sport Online Sport,
Primul derby al sezonului in Premier League

Arsenal si Manchester City ofera, duminia de la 18:00, primul derby al sezonului in noul sezon de Premier League. continuă pe Online Sport

Manchester United si Leicester dau startul noului sezon in Premier League

Fara transferuri spectaculoase si cu o lista intreaga de jucatori indisponibili, Manchester United porneste la drum o noua campanie in Premier League contra unei echipe deloc comode.

Start n Premier League - Cum au cheltuit cluburile din Anglia peste 1,5 miliarde de euro n perioada de mercato

Prima liga din Anglia a debutat vineri cu partida dintre Manchester United si Leicester, castigata de formatia pregatita de Jose Mourinho cu 2-1 meciul a avut loc pe Old Trafford). Echipele din Premier League au fost foarte ocupate in aceasta vara si au cheltuit nu mai putin de 1,55 miliarde de euro in perioada de transferuri recent incheiata.

Noul sezon al Premier League incepe vineri pe Eurosport 1

Dupa o pauza de trei luni, Premier League revine in prim plan, aducand la startul stagiunii noutati, dar si nume consacrate si noi povesti fascinante.

Un nou sezon de Premier League!

Cel mai spectaculos campionat al lumii incepe astazi un nou sezon. Balul va fi deschis pe Old Trafford, la 22:00, cu Manchester United Leicester City. Cine se va bate cu City la titlu? Lupta pentru aur este prezentata de Betano, operatorul digital de pariuri si cazinou.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )