Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primul liceu din Romania care va avea sauna si piscina pentru elevi. Cat a costat investitia

Adevărul Adevărul,
Primul liceu din Romania care va avea sauna si piscina pentru elevi. Cat a costat investitia

Primul liceu din Romania care va fi dotat cu sauna pentru elevi este la Sinaia, in judetul Prahova. Autoritatile locale au reusit sa obtina finantare europeana de cinci milioane de euro, fonduri destinate exclusiv unui proiect unic la nivel national, care va transforma Colegiul Mihail Cantacuzino intr-un centru multifunctional. continuă pe Adevărul

Primul oras din Romania care a interzis tacamurile si farfuriile din plastic

Paharele, farfuriile si tacamurile din plastic vor fi interzise pe viitor la toate evenimentele publice din Sfantu Gheorghe, primul dintre acestea fiind Targul de Craciun, a declarat viceprimarul Toth Birtan.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Presa internationala despre alegerile din Romania: Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care sa combata coruptia endemica

Daca este reales, Iohannis va avea sansa sa instaleze procurori sefi care spun ca sunt angajati sa combata coruptia endemica, sustinut de guvernul minoritar liberal al premierului Ludovic Orban, un aliat care a castigat un vot parlamentar de incredere in aceasta luna, scrie Euronews. Liberalul Klaus Iohannis ar fi condus in mare parte in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, consolidand ancorarea pro-europeana a Romaniei, potrivit Le Figaro. Victoria lui Iohannis ar putea consolida sansa Partidului Liberal de a forma un guvern de coalitie si de a restabili increderea investitorilor dupa cativa ani de instabilitate politica si fiscala, scrie New York Times.

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania. Ce pret va avea (FOTO)

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania de la 16. 500 Euro cu TVA. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Acest pre.

Cat de greu este sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neasteptate pentru doritori

Sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui poate fi un adevarat test de incercare. Cei care vor sa isi incerce norocul trebuie sa stie ca au doua probe de foc. Liceul Stefan Procopiu.

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Cat de adevarata este afirmatia tinerii din Romania nu voteaza?

Dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, multi comentatori au afirmat ca tinerii din Romania au iesit in numar mic la vot iar acest lucru a influentat intr-o mare masura rezultatele obtinute de candidati in special, Dan Barna). Am incercat sa vedem cat adevar este in aceasta afirmatie.

intalnire foarte importanta a transportatorilor de gaze din Romania, Moldova si Ucraina cu rusii de la Gazprom Subiectul: Tranzitul de gaze pe trei ani- Surse

Reprezentantii transportatorilor de gaze din Romania, Republica Moldova si Ucraina ar avea astazi o intalnire la Isaccea cu oficiali ai gigantului rus Gazprom, potrivit unor surse HotNews. ro. intalnirea este foarte importanta in conditiile in care este pus sub semnul intrebarii tranzitul de gaze rusesti prin Ucraina spre Europa.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )