Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primul oras din Romania care va avea panouri electronice cu avertizarile meteo

Antena3 Antena3,
Primul oras din Romania care va avea panouri electronice cu avertizarile meteo

Numai in aceasta vara, capriciile vremii au provocat pagube mari si chiar victime omenesti in aproape toate regiunile tarii. La Oradea avertizarile now casting vor fi afisate pe toate panourile. continuă pe Antena3

Un oras din Romania ramane fara caldura iarna care vine, din cauza datoriilor

Locuitorii municipiului Petrosani nu vor avea caldura in apartamente in iarna care vine, din cauza datoriilor de 61,78 milioane de lei pe care compania locala de termoficare le inregistreaza fata de.

Situatie dramatica: Un intreg oras din Romania risca sa ramana FARA CALDURA la iarna din cauza datoriilor

Locuitorii din Petrosani risca sa treaca prin iarna urmatoare fara niciun pic de caldura din cauza datoriilor uriase pe care compania locala de termoficare le inregistreaza fata de termocentrala Paroseni.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL, inclusiv in marile orase din Romania! Care este situatia in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina nu vor mai circula mult pe soselele din Europa. Mai multe tari de pe batranul continent, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au.

Prima agentie de turism specializata pe wellness din Romania

Piata spa de relaxare din Romania este inca la un nivel scazut, dar exista cateva zeci de centre spa, in special in cadrul hotelurilor si cateva centre tip Day SPA. In 2016, cifra pietei spa din Romania era de circa 21 de milioane de euro.

Cele mai bizare locuri din Romania in care sa calatoresti vara asta

De obicei, vacantele le petreci pe plaje indepartate, in munti racorosi sau in orase cu un bogat fond cultural si istoric. Dar ce-ar fi sa te desprinzi putin de ceea ce faci de obicei si sa incerci sa mergi intr-un loc mai bizar? Romania are suficiente locuri mai mult sau mai putin cunoscute unde sa [].

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Imagini revoltatoare. Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania - VIDEO

Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania dupa ce au transformat o strada in camp de lupta. Peste 50 de batausi, barbati si femei, s-au lovit cu bate de baseball, cu sticle si cu scaune. Cinci.

Cand a fost ultima data testata psihologic politista din Gorj care si-a omorat mama si copilul

Politista din Gorj, care si-a impuscat mortal mama dupa care s-a sinucis, a fost testata psihologic ultima data in luna mai anul trecut, inainte de a intra in concediu maternal, anunta Inspectoratul General.

Sepsi adanceste criza Craiovei la primul meci din istorie in nocturna

Sepsi Sf. Gheorghe a invins-o pe U Craiova, cu 1-0 0-0), intr-un meci disputat duminica in etapa a 2-a din Liga 1 Betano. Este prima victorie pe care echipa din Covasna o obtine in fata Craiovei la doar a treia disputa in campionat.

Adrian Gemanaru, omul care a creat singura plaja terapeutica din Romania

Pentru prima data in Romania, persoanele cu nevoi speciale au o plaja terapeutica. Spatiul este unul generos, de doua mii de metri patrati, iar pentru persoanele in scaun cu rotile a fost instalata direct pe ni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2399 seconds )