Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primul pas catre manualul unic Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind transformarea Editurii Didactice si Pedagogice in societate pe actiuni

Hotnews Hotnews,
 Primul pas catre manualul unic Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind transformarea Editurii Didactice si Pedagogice in societate pe actiuni

Camera Deputatilor a adoptat Ordonanta de Urgenta a Guvernului 76/2017 prin care Editura Didactica si Pedagogica se transforma in societate pe actiuni, care are scopul de a edita manualele scolare obligatorii. Camera Deputatilor este for decizional. Amintim ca aproape 200 de personalitati din mediul cultural si educational au facut apel, in urma cu jumatate de an, la fostul ministru al educatiei, Liviu Pop, sa renunte imediat la monopolizarea manualelor, la impunerea manualului unic sau la cosmetizarea acestei actiuni sub fardul gros al asa zisei licitatii de autori, organizata de editura de casa a statului. continuă pe Hotnews

Primul pas catre manualul unic Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind transformarea Editurii Didactice si Pedagogice in societate pe actiuni

Camera Deputatilor a adoptat Ordonanta de Urgenta a Guvernului 76/2017 prin care Editura Didactica si Pedagogica se transforma in societate pe actiuni, care are scopul de a edita manualele scolare obligatorii. Camera Deputatilor este for decizional. Amintim ca aproape 200 de personalitati din mediul cultural si educational au facut apel, in urma cu jumatate de an, la fostul ministru al educatiei, Liviu Pop, sa renunte imediat la monopolizarea manualelor, la impunerea manualului unic sau la cosmetizarea acestei actiuni sub fardul gros al asa zisei licitatii de autori, organizata de editura de casa a statului.

Legile Justitiei au fost adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, modificarile la cele trei legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara, 303/2004 privind statutul magistratilor si 317/2004 privind functionarea si.

Legile Justitiei, la un pas de votul in Camera Deputatilor. Cele trei acte au primit raport favorabil de la Comisia Iordache

Comisia speciala privind justitia a adoptat, marti, un raport favorabil atat asupra Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procuorilor, cat si asupra Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea CSM, cu 13 voturi pentru si 7 impotriva. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a modificat si Legea privind organizarea judiciara, dand un raport favorabil.

Legea Manualui Unic a trecut de Camera Deputatilor

Deputatii au votat, marti, cu 191 voturi pentru, 97 impotriva si trei abtineri, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 76/2017 prin care Editura Didactica si Pedagogica se transforma in societate pe actiuni. Aceasta va avea sarcina a realiza manualele scolare obligatorii. Camera Deputatilor este for decizional.

Camera Deputatilor a adoptat modificarile la Legile Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a votat, marti, 20 martie, modificarile la cele trei legi din pachetul l.

VIDEO Autonomia Tinutului Secuiesc, respinsa in Comisia de administratie din Camera Deputatilor

Proiectul de lege apartinand deputatului UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy privind autonomia teritoriala a tinutului secuiesc a primit un raport de respingere la comisia de administratie din Camera Deputatilor, singurii membrii care au votat pentru proiect fiind cei doi deputati UDMR. Initiativa propune revenirea la organizarea adminstrativa pe scaune, un presedinte, parlament si guvern propriu, iar limba maghiara recunoscuta ca limba oficiala pe langa romana.

Legile Justitiei au trecut de Camera Deputatilor

Legile Justitiei au trecut, marti, de Camera Deputatilor. Este vorba despre legea 303/2004 privind statutul procurorilor si judecatorilor, legea 304/2004 privind organizarea judiciara si legea 317/2004.

Legile Justitiei au trecut de Camera Deputatilor. Opozitia spune ca va contesta la CCR

Toate cele trei legi ale justitiei au fost votate in Camera Deputatilor, dupa o procedura care s-a desfasurat pe repede-inainte, scrie Digi24 .

O importanta OUG a fost adoptata de Camera Deputatilor: Decont in loc de tichete de vacanta

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu amendamente, OUG 90/2017 privind unele masuri fiscal.

Legile Justitiei au trecut de Comisia Iordache. Urmeaza votul in Camera Deputatilor

Comisia parlamentara speciala condusa de social-democratul Florin Iordache a adoptat un raport favorabil atat asupra Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, cat si asupra Legii 317/2004.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )