Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primul proces in cazul Tel Drum, demarat la Tribunalul Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul proces in cazul Tel Drum, demarat la Tribunalul Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus inceperea judecarii pe fond in dosarul in care compania Tel Drum si oamenii de afaceri Petre Pitis si Mircea Visan au fost inculpati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru fraude cu fonduri europene. Instanta a constatat legalitatea sesizarii cu rechizitoriu, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala si a dispus inceperea judecatii privindu-i pe inculpatii Pitis Petre, Neda Florea, Visan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL. continuă pe Ziarul Bursa

Tribunalul Bucuresti: Judecata pe fond in dosarul Tel Drum poate incepe

Tribunalul Bucuresti a decis ca poate incepe judecata pe fond in dosarul in care compania Tel Drum si oamenii de afaceri Petre Pitis si Mircea Visan sunt acuzati de fraude cu fonduri europene, informeaza Agerp.

Tribunalul Bucuresti dispune inceperea procesului in dosarul Tel Drum

Tribunalul Bucuresti a dispus, astazi, inceperea procesului pe fond in dosarul in Tel Drum.

Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea judecarii dosarului Tel Drum.Magistratii au confirmat legalitatea rechizitoriului

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, inceperea judecarii pe fond a dosarului Tel Drum, in care Petre Pitis si Mircea Visan, reprezentanti ai societatii, sunt acuzati de frauda cu fonduri europene. Decizia poate fi contestata in trei zile de la comunicare.

incepe judecata intr-un nou dosar Tel Drum, la mai bine de un an de la sesizarea instantei

Dosarul in care sunt vizati firma Tel Drum si trei directori ai acesteia a trecut de faza de camera preliminara, fiind dispusa inceperea judecarii cauzei, la peste un an de la sesizarea instantei. Tribunalul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )