Libnet.ro
UNICEF

16:15

Primul proces de denigrare electorala din tara! Candidatul PPU-SL la Primaria Deva cere daune de un milion de euro

Antena3 Antena3,
Primul proces de denigrare electorala din tara! Candidatul PPU-SL la Primaria Deva cere daune de un milion de euro

Vom avea primul proces de denigrare electorala din tara! Avocatul Daniel Ionascu spune ca ii va da in judecata pe cei care se straduiesc obsesiv sa ii strice imaginea umanistului Petru Marginean. Este vorba de o notificare semnata de chiar primarul Devei, Florin Oancea, care s-a gandit timp de trei ani cum sa nimereasca cu hartia fabricata, in plina campanie electorala. continuă pe Antena3

CRISTIAN NACU, SENIOR COUNTRY OFFICER, IFC: Acest prim pas ar trebui sa mobilizeze toate fortele din tara pentru promovarea la statutul de piata dezvoltata dupa modelul Poloniei

Aceasta promovare pune bursa din Romania pe harta investitorilor institutionali, care de cele mai multe ori nici nu au alocari pentru pietele de frontiera, spune oficialul IFC * Nacu: Sustinerea pietei de capital ar trebui sa devina o prioritate atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru clasa politica Acest prim pas, promovarea la statutul de piata emergenta de catre FTSE Russell, ar trebui sa mobilizeze toate fortele din tara pentru ceea ce ar putea constitui urmatorul obiectiv de tara al Romaniei, poate cel mai important de la aderarea la UE, respectiv consolidarea pietei de capital si de ce nu promovarea la statutul de piata dezvoltata dupa modelul Poloniei, a spus Cristian Nacu, senior country officer International Finance Corporation IFC).

IONEL DANCA: Vrancea a fost izolata si se afla pe ultimele locuri din tara la investitiile straine

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat, astazi, la Focsani, ca judetul Vrancea a fost izolat din punctul de vedere al investitiilor si se afla pe ultimele locuri din tara in ceea ce priveste investitiile straine.

Cum se culeg strugurii in pandemie: Reteta pentru un vin Covid-free vine din Tara Bascilor

Toti angajatii din industria vinului din regiunea viticola Rioja, mai exact in provincia Alava din Spania, trebuie sa se supuna unui test Covid-19 inainte sa inceapa sa lucreze, pentru a preveni focarele de coronavirus si sa puna astfel in situatie de risc recolta, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )