Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primul test pentru Kovesi in drumul spre sefia parchetului european: Consiliul COREPER se reuneste joi. Guvernul Dancila a dat, din nou, mandat pentru vot impotriva

B1 B1,
Primul test pentru Kovesi in drumul spre sefia parchetului european: Consiliul COREPER se reuneste joi. Guvernul Dancila a dat, din nou, mandat pentru vot impotriva

Consiliul COREPER se va reuni joi pentru a discuta despre alegerea unui nou sef al parchetului european, functie pentru care Laura Codruta Kovesi are prima sansa dupa ce contracandidatul sau, Jean-Francois. continuă pe B1

SONDAJ Cum credeti ca au evoluat sansele lui Kovesi pentru sefia Parchetului european?

Chestiunea primului sef al Parchetului european se afla joi pe masa Consiliului COREPER. Candidata Laura Codruta Kovesi este creditata cu prima sansa, dar Guvernul PSD de la Bucuresti, prin vocea premierului Dancila, si-a reafirmat opozitia si a spus ca reprezentantul tarii in COREPER va vota impotriva. Pe de alta parte, din primavara pana acum mai multe tari si-au schimbat pozitia in privinta lui Kovesi, in frunte cu Franta, al carei propriu candidat a fost nominalizat pentru alta functie. Sondaj HotNews. ro: Cum credeti ca au evoluat sansele lui Kovesi pentru sefia Parchetului european?.

Siegfried Muresan, despre votul in COREPER privind mandatul lui Kovesi la sefia Parchetului European: Nu mai poate fi impiedicata incepand de astazi

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, joi, ca nu mai pot aparea surprize in ceea ce priveste numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, pentru ca toti pasii care urmeaza sunt pasi administrativi. Nu mai poate fi impiedicata incepand de astazi, a declarat Siegfried Muresan la Digi24.

Saptamana importanta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Noua echipa de negociere a Parlamentului European ar urma sa se intalneasca marti cu reprezentantii Consiliului European, avand in vedere ca mai multe state au anuntat ca-si schimba pozitia si ca o sustin pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Digi24: Reprezentanta Romaniei ar fi votat pentru Kovesi, la cererea presedintelui Iohannis, desi Dancila ii ceruse opusul

Reprezentanta Romaniei, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut acest lucru, scrie Digi24. Votul pozitiv ar fi venit astfel impotriva vointei premierului Romaniei, Viorica Dancila, care a declarat cu o seara inainte ca Luminita Odobescu va vota impotriva unui mandat al lui Kovesi.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru sefia Parchetului European

ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european. ----------- *ACTUALIZARE - Sedinta Consiliului Uniunii Europene in care se discuta desemnarea procurorului sef european a inceput, anunta europarlamentul PNL Siegfried Muresan, pe pagina sa de Facebook. ---------- Prima negociere intre reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului Uniunii Europene pe tema desemnarii procurorului-sef european a avut loc, marti, iar joi este programata urmatoarea discutie in cadrul Consiliului UE, fiind asteptata o decizie in favoarea Laurei Codruta Kovesi. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

Kovesi, validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, drum liber catre sefia Parchetului European. Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european. Kovesi a obtinut 17 din 22 de voturi exprimate, in conditiile.

Iohannis, anunt dupa ce Kovesi are drum liber catre sefia Parchetului European: Votul de azi, o victorie importanta cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in ciuda faptului ca PSD a incercat sa blocheze un candidat profesionist

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european reprezinta o victorie importanta pentru Romania, el aratand ca.

KOVESI, LA UN PAS DE SEFIA PARCHETULUI EUROPEAN Consiliul UE discuta astazi despre desemnarea procurorului-sef european

ACTUALIZARE - Sedinta Consiliului Uniunii Europene in care se discuta desemnarea procurorului sef european a inceput, anunta europarlamentul PNL Siegfried Muresan, pe pagina sa de Facebook. ---------- Prima negociere intre reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului Uniunii Europene pe tema desemnarii procurorului-sef european a avut loc, marti, iar joi este programata urmatoarea discutie in cadrul Consiliului UE, fiind asteptata o decizie in favoarea Laurei Codruta Kovesi. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi - la un pas de sefia Parchetului European

Laura Codruta Kovesi are toate sansele sa fie desemnata maine procuror-sef european, dupa ce, ieri, a avut loc prima negociere intre reprezentantii noului Parlament European si cei ai Consiliului Uniunii Europene pe aceasta tema.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )