Libnet.ro
UNICEF

15:45

Principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, adus la audieri

Hotnews Hotnews,
 Principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, adus la audieri

Principalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineata, la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, au precizat, pentru Mediafax, surse din ancheta. 19 Politia Capitalei anunta ca un tanar de 26 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii vor cere sa fie arestat pentru 30 de zile. continuă pe Hotnews

Bogdan Berechet, seful politiei Capitalei, anunta dispozitive speciale de mascati si jandarmi dupa uciderea liderului clanului Duduianu: Avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

Primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian. Tanarul, dus la audieri la Politia Capitalei: Ma bucur ca am scapat cu viata. Sunt nevinovat (VIDEO)

Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a iesit, vineri dimineata, din spital pentru a fi audiat la Serviciul Omoruri. Este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, din clanul Rinu,.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian a fost retinut dupa mai bine de patru ore de audieri (VIDEO)

UPDATE: Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a fost retinut vineri, dupa ce a fost audiat mai bine de patruore la Serviciul Omoruri, din cadrul politiei Capitalei, informeaza B1.

Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Tanarul de 26 de ani suspectat ca l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Suspectul in cazul uciderii lui Emi Pian a fost arestat preventiv. E incredibil ce a declarat presupusul criminal

Tanarul de 26 de ani, principalul suspect in cazul uciderii lui Florin Mototolea zis Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti. Vineri, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis retinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Trambulina pentru un interlop marunt: cine este barbugiul fara cazier care l-a ucis pe seful clanului Duduianu, Emi Pian

Liderul Clanului Duduianu Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis mortal de un tanar barbugiu fara cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Adevarul ca autorul crimei este un tanar de 26 de ani, fara antecedente penale, care a comis fapta in urma unui conflict iscat in timpul unei partide de barbut.

Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

Finul interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti, a comentat interventia fortelor de ordine la priveghiul nasului sau. Ne-am speriat cand am vazut.

Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit azi dimineata. El ar fi fost executat in stil mafiot, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, conform Protv. ro.

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )