Libnet.ro
UNICEF

09:01

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

B1 B1,
Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al. continuă pe B1

Principesa Margareta si Patriarhul Daniel, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Patriarhul Daniel vor fi prezenti, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.

Klaus Iohannis merge luni in Parlament: Presedintele va participa la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la sedinta solemna care va avea loc in Parlament in memoria Regelui Mihai, a anuntat duminica Administratia Prezidentiala. Ivitata la.

Custodele Coroanei, Margareta, alaturi de Patriarhul Daniel la sedinta solemna a Parlamentului

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta si Patriarhul Daniel vor fi prezenti, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al.

Principesa Margareta este noua Regina a Romaniei

Principesa Margareta a primit automat titlul de Regina a Romaniei dupa decesul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Iata ce se intampla cu sotul acesteia, Principele Radu.

Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Principesa Margareta, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile si ii recomanda ca,inainte sa aiba grija romanilor,sa-i plateasca in mod corect pe oamenii care lucreaza acolo pentru Casa Regala.

Funeriu, catre Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, i-a reprosat Principesei Margareta ca nu a facut nimic pentru Savarsin, desi i-a exploatat frumusetile, si i-a recomandat ca, inainte sa poarte de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )