Libnet.ro
UNICEF

09:30

Printi ARESTATI in Arabia Saudita, dupa ce au PROTESTAT la palatul regal

B1 B1,
Printi ARESTATI in Arabia Saudita, dupa ce au PROTESTAT la palatul regal

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor utilitare, informeaza. continuă pe B1

Unsprezece printi sauditi, retinuti dupa ce au protestat la palatul regal din Riad

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor utilitare, informeaza Reuters care citeaza presa din Arabia Saudita.

Unsprezece printi sauditi, retinuti dupa ce au protestat la palatul regal din Riad pentru castatul nu le va mai plati facturile la apa si curent

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor la curent si apa informeaza Reuters care citeaza presa din Arabia Saudita.

11 printi din Arabia Saudita, arestati pentru ca protestau impotriva taierii subventilor pentru curent si apa

Autoritatile din Arabia Saudita au arestat 11 printi care se adunasera in fata unui palat din Riad pentru a protesta impotriva unui decret prin care le-au fost suspendate subventiile pentru curent si apa, relateaza sambata media locale preluate de dpa.

Unsprezece printi, arestati de politie in Arabia Saudita

Autoritatile din Arabia Saudita au arestat 11 printi care se adunasera in fata unui palat din Riad pentru a protesta impotriva unui decret prin care le-au fost suspendate subventiile pentru curent si.

Arabia Saudita a dublat pretul benzinei la pompa. Printul Salman a introdus in premiera TVA, pentru a reduce dependenta de petrol

Cel mai mare exportator de petrol din lume a dublat pretul la benzina. Arabia Saudita introduce in premiera TVA, pentru a reduce dependenta de petrol. La finele lunii trecute, printul mostenitor Mohammed bin Salman a anuntat ca data tinta pentru eliminarea deficitului bugetar a fost amanata pentru 2023 in loc de data initiala de 2020, pentru a reduce presiunile la adresa cresterii economice.

Romania a reluat exporturile de pasari si oua catre Arabia Saudita

Ministerul Mediului, Apelor si Agriculturii din Arabia Saudita a ridicat masura suspendarii temporare a importului de pasari si oua din Romania, a informat recent MADR.

In Arabia Saudita primul tren de mare viteza a parcurs traseul dintre Mecca si Medina

In Arabia Saudita se construieste de cativa ani prima linie de mare viteza, intre orasele istorice Mecca si Medina, iar acum un tren inaugural a parcurs cei 450 km in doua ore si 52 de minute. Lucrarile au costat aproape 7 miliarde de euro si au fost certuri legate de licitatii, dar si probleme legate de construirea liniei in desert. Serviciile comerciale vor incepe la jumatatea lui martie si trenurile care depasesc 300 km/h in unele portiuni sunt Talgo 350 produse de spanioli si celebre pentru serviciile AVE din Spania, scrie Railway Gazette.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

11 printi sauditi au fost arestati, dupa ce au protestat pentru ca statul nu le va mai plati facturile la apa si curent

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce acestia s-au reunit intr-un palat din Riad, intr-un protest fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor lor la utilitati de catre stat, a informat sambata presa din Arabia Saudita, citata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )