Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Charles a fost primitla Palatul Elisabeta

Antena3 Antena3,
Printul Charles a fost primitla Palatul Elisabeta

Update:Printul Charles a fost primit,la Palatul Elisabeta, de Custodele Coroanei Romane, Margareta si Principele Radu. Update:Printul Charles a fost primit, miercuri, la Cotroceni, de. continuă pe Antena3

Printul Charles, primit de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni (FOTO, VIDEO)

Printul Charles a fost primit, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Este deja legendara afinitatea mostenitorului tronului britanic pentru meleagurile romanesti. Asa ca Charles.

Viorica Dancila, intalnire cu Printul Charles la Palatul Victoria: Premierul nu a stiut decat sa zambeasca in timp ce mostenitorul Coroanei Britanice vorbea (VIDEO)

Printul Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit, a efectuat miercuri o vizita in Romania. Acesta a fost intai primit de catre presedintele Klaus Iohannis, iar apoi s-a deplasat la Palatul Victoria unde a.

Presedintele Iohannis l-a primit pe Printul Charles la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit, miercuri dupa-amiaza, pe Printul Charles la Palatul Cotroceni. Ultima vizita a Printului Charles in Romania a fost la funeraliile Regelui Mihai.

Presedintele Iohannis il va primi pe Printul Charles la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice. Alteta Sa Regala va fi primit in holul de Onoare al Palatului Cotroceni.

Presedintele Iohannis, intalnire cu Printul Charles

Presedintele Klaus Iohannis il va primi miercuri dupa-amiaza, la Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )