Libnet.ro
UNICEF

15:30

Printul Harry si Meghan Markle, fara indatoriri regale

Antena3 Antena3,
Printul Harry si Meghan Markle, fara indatoriri regale

Printul Harry si ducesa Meghan vor trece printr-o perioada de tranzitie, in care vor petrece timp atat in Marea Britanie cat si in Canada. continuă pe Antena3

CUTREMUR la Casa Regala! Regina a dat VERDICTUL in cazul printului Harry si al lui Meghan Markle! DECZIA e FARA PRECEDENT!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat luni ca familia regala britanica va demara o perioada de tranzitie pentru a stabili noua situatie a ducilor Sussex, printul Harry si Meghan Markle, in care.

GATA, e OFICIAL! PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE S-AU SEPARAT! REGINA Marii Britanii a CONFIRMAT ANUNTUL

Vestea separarii cuplului regal format din Harry si Meghan Markle, de Familia Regala Britanica, a socat intreaga lume.

Criza in familia regala a Marii Britanii: Regina il va infrunta pe Printul Harry, fata in fata. La discutii ar urma sa participe si Meghan Markle, prin telefon

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a convocat pentru luni o reuniune de urgenta, pentru a discuta cu Printul Harry despre decizia acestuia de a se retrage din viata familiei regale si de a renunta la rolul ce ii revine in cadrul monarhiei. La discutii este asteptata sa intervina, prin telefon, si sotia printului, Meghan Markle, in conditiile in care ducesa de Sussex s-a intors in Canada, alaturi de fiul cuplului regal Archie.

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, dupa Megxit. Veste uriasa pentru Meghan Markle si Printul Harry

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit, fiind astfel cunoscut de catre public. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. De asemenea, vestea a venit ca un adevarat cutremur pentru Regina Angliei, care si-a dorit .

Meghan Markle si Printul Harry, o noua decizie controversata. Ce se intampla acum cu fiul lor

Dupa ce au decis sa se desparta din punct de vedere financiar de Casa Regala a Marii Britanii, Printul Haryy si Meghan Markle au intrat inca odata in vizorul presei britanice. Au luat o decizie controversata, iar presa i-a taxat dur pentru asta. Meghan Markle si Printul Harry, o noua decizie controversata in decembrie, anul .

Aroganta pe care o face Meghan Markle, de cand a intrat in Casa Regala. Englezii sunt indignati

Cum isi permite Meghan Markle garderoba ei de milioane de lire sterline? Deoarece Ducii de Sussex intentioneaza sa devina independenti financiar, publicatia FEMAIL a dezvaluit ca Ducesa a purtat haine in valoare de 944. 000 de lire sterline de cand s-a casatorit cu Harry. Aroganta pe care o face Meghan Markle, de cand a intrat in .

Meghan Markle a semnat un contract cu Disney: ce se va intampla cu banii primiti in urma prestatiei sale

Ducesa Meghan Markle 38 de ani) a semnat un contract cu compania de productii Disney, banii primiti de sotia printului Harry 35 de ani) pentru prestatia sa urmand sa fie donati.

Rasturnare de situatie: Printul Harry si Regina Elisabeta, iNTALNIRE INCENDIARA! Ce se intampla la casa regala in aceste momente

Printul Harry al Marii Britanii intalnesteluni cu regina Elisabeta a II-a si cu alti membri de rang inalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul sau de a renunta la o parte din.

Rasturnare de situatie: Printul Harry si Regina Elisabeta, iNTALNIRE INCENDIARA! Ce se intampla la casa regala in aceste momente

Printul Harry al Marii Britanii intalnesteluni cu regina Elisabeta a II-a si cu alti membri de rang inalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul sau de a renunta la o parte din.

Meghan Markle, izolata de Casa Regala. De ce unii spun ca e noua Printesa Diana

Meghan Markle este izolata de Casa Regala din Marea Britanie. Unii o aseamana cu Printesa Diana. Din ce motive? Meghan Markle, izolata de Casa Regala in data de 8 ianuarie, ducii de Sussex au surprins prin decizia de a se distanta de Casa regala. intr-un comunicat de presa, cuplul regal a precizat ca doreste sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )