Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Harry si Meghan Markle vor invita peste 2,000 de oameni de rand la nunta regala

Antena3 Antena3,
 Printul Harry si Meghan Markle vor invita peste 2,000 de oameni de rand la nunta regala

Printul Harry alMarii Britanii si logodnica acestuia au anntat in acesta dimineata ca isi doresc ca la nunta lor sa participe si oameni de rand! Nunta va avea loc pe data de 19 mai, la Windsor Castlein. continuă pe Antena3

Printul Harry si Meghan Markle au invitat 2.640 de britanici la nunta lor

Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si logodnica lui, Meghan Markle, au invitat 2. 640 de persoane din public pe domeniul Castelului Windsor, pentru a asista la evenimente din ziua nuntii lor, pe 19 mai, a anuntat, vineri, Palatul Kensington, scrie AFP. com. Potrivit unui purtator de cuvant, printul si logodnica lui isi doresc ca ziua nuntii lor sa fie organizata astfel incat sa le fie permis si membrilor publicului sa simta ca iau parte la eveniment, informeaza news. ro.

Pe ce criterii au fost selectati invitatii la nunta printului Harry cu Meghan Markle si cate persoane vor asista la eveniment FOTO

Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si logodnica lui, Meghan Markle, au invitat peste mii de persoane pe domeniul Castelului Windsor, pentru a asista la evenimentele din ziua nuntii lor.

Puburile din Regatul Unit se vor nchide mai trziu cu ocazia nuntii printului Harry cu Meghan Markle

Puburile din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord se vor inchide mai tarziu duminica, 19 mai, cu ocazia nuntii printului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, scrie Nrews. ro, citand AFP.

Printul Harry si Meghan Markle au invitat 2.640 de britanici la nunta lor! CRITERIILE dupa care s-a facut selectia

Mii de oameni vor fi prezenti pe domeniul Castelului Windsor, pe 19 mai, cand va avea loc asteptata nunta dintre Printul Harry si actrita Meghan Markle. Si asta pentru ca cei doi au trimis nu mai putin de.

Pe ce criterii au fost selectati invitatii la nuntaPrintului Harry cu Meghan Markle

Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si logodnica lui, Meghan Markle, au invitat 2. 640 de persoane din public pe domeniul Castelului Windsor, pentru a asista la evenimente din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )