Libnet.ro
UNICEF

19:00

Printul Harry si Meghan nu vor mai folosi titlurile regale si nu vor mai primi bani publici

Adevărul Adevărul,
Printul Harry si Meghan nu vor mai folosi titlurile regale si nu vor mai primi bani publici

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai folosi titlurile lor regale si nu vor mai primi fonduri publice pentru indatoriri regale, a transmis Palatul Buckingham, potrivit BBC News. continuă pe Adevărul

Printul Harry si Meghan nu vor mai folosi titlurile regale si nu vor mai primi bani publici

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai folosi titlurile lor regale si nu vor mai primi fonduri publice pentru indatoriri regale, a transmis Palatul Buckingham, potrivit BBC News.

AICI VOR LOCUI Printul Harry si Meghan Markle dupa FUGA de la PALAT! IMAGINI iN PREMIERA (GALERIE FOTO)

Se pare ca Meghan Markle si-a aratat interesul pentru o vila de 21 de milioane de lire din Canada, unde ar incerca sa inceapa o noua viata alaturi de Printul Harry si fiul lor, Archie, scrie Daily.

Meghan Markle si Printul Harry, legaturi nestiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum

Printul Harry, Meghan Markle si bebelusul Archie au petrecut Craciunul la un conac de 14,1 milioane de dolari in Vancouver, Canada. David Foster a dezvaluit ca el a aranjat pentru cuplul regal sa ramana la conac. Producatorul muzical a spus ca este prieten cu proprietarul conacului de ani buni, dar i-a pastrat identitatea secreta. Meghan .

BOMBA iN FAMILIA REGALA: PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE DIVORTEAZA! Anuntul a facut inconjurul lumii

Decizia radicala luata de printul Harry si de Meghan Markle a socat pe toata lumea. Cei doi au renuntat la titlul de seniori fapt ce a alimentat zvonurile privind un posibil divort.

Meghan Markle si Printul Harry renunta la titlurile de Altete Regale si nu mai vor primi nici fonduri publice. Ce alte concesii a trebuit sa mai faca cuplul (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry renunta la titlurile de Altete Regale, nu vor mai primi fonduri publice si nici nu o vor mai reprezenta pe regina Elisabeta a II-a, se arata intr-un comunicat al Casei Regale.

Printul Harry si sotia sa, Meghan, renunta la titlurile regale

Harry si Meghan renunta la titlurile lor regale si nu vor mai primi venituri din fonduri publice, a spus Buckingham Palace, relateaza AFP si BBC.

Cutremur la Casa Regala Britanica! Printul William a rupt tacerea despre Megxit: Toata viata l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum...

Printul William a avut o prima reactie, dupa ce Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, au anuntat ca se distanteaza de Familia Regala. William a facut o declaratie dureroasa in privinta fratelui.

Bannon: Meghan Markle si Printul Harry sunt noii Clinton

In noul episod din War Room: Impeachment, Stephen K. Bannon, Raheem Kassam si Jason Miller au discutat despre problemele cuplului Meghan Markl-printul Harry si legaturile lor cu Frank Giustra, cel care ar sta in spatele ideei sa se desprinda de familia regala britanica.

Ce job a primit Printul Harry, dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii

A renuntat la atributiile princiare, iar dupaevadarea de la Casa Regala a Marii Britanii ofertele au inceput sa curga. Ce job a primit Printul Harry? Ce job a primit Printul Harry dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii inceputul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunt-surpriza venit .

CASA REGALA E LA PAMANT! PRINTUL HARRY, anunt BOMBA: Sper ca toata lumea este pregatita...

Anuntul momentului in Familia Regala! Pe pagina oficiala de Instagram a ducilor de Sussex, acestia au postat un videoclip in care printul Harry anunta Jocurile Invictus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )