Libnet.ro
UNICEF

05:30

Printul Philip, n vrsta de 97 de ani, vazut la volan la doua zile dupa accidentul rutier n care a fost implicat

Hotnews Hotnews,
 Printul Philip, n vrsta de 97 de ani, vazut la volan la doua zile dupa accidentul rutier n care a fost implicat

Printul consort Philip, n varsta de 97 de ani, a fost vazut conducand un nou Land Rover, la doua zile dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Printul Philip, in varsta de 97 de ani, la volan fara centura, la doua zile dupa ce s-a rasturnat cu masina intr-un accident provocat de el

Ducele de Edinburgh, in varsta de 97 de ani, a fost vazut la volanul unui Land Rover nou, la doua zile dupa accidentul in care a fost implicat pe un drum din apropiere de Sandringham, Norfolk.

Printul Filip, n vrsta de 97 de ani, scapa nevatamat n urma unui accident rutier

Printul Filip, sotul Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat joi intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, dar a scapat nevatamat, a anuntat Palatul Buckingham, relateaza Reuters.

Panica la Palatul Buckingham. Printul Philip al Marii Britanii a fost implicat intr-un accident rutier. Care e starea lui

Ducele de Edinburgh a fost implicat joi intr-un accident rutier, in apropiere de Sandringham, resedinta reginei Elizabeth a II-a in Norfolk, a anuntat Palatul Buckingham, insa printul Philip, in varsta de 97.

Printul Philip, despre ce a cauzat accidentul rutier in care a fost implicat

Palatul Buckingham a transmis, joi, ca Printul Philip, duce de Edinburgh, se afla la volanul unui automobilsi a incercat sa intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul. Potrivit martorilor,.

Printul Philip, sotul reginei Marii Britanii, implicat intr-un accident rutier. Care este starea sa FOTO

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat intr-un accident rutier, transmite BBC care citeaza Palatul Buckingham.

Caru' cu vedete: Adriana Bahmuteanu a facut testul antidrog. Care este motivul; Reactia lui Meghan Markle dupa ce o femeie i-a spus ca e o doamna grasa; Printul Philip a fost implicat ntr-un accident de masina

Cum a reactionat cand i s-a spus ca nu e destul de buna pentru Princeton. Michelle Obama a terminat scoala la Liceul Whitney M. Young din Chicago si si-a. Katie Piper, modelul caruia i s-a aruncat acid in fata, a acceptat provocarea de 10 ani. Cum arata tanara la 10 ani de la incident. Katie Piper, modelul caruia i s-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )