Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prioritatile AmCham pentru Romania, prezentate partidelor politice in contextul alegerilor parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Prioritatile AmCham pentru Romania, prezentate partidelor politice in contextul alegerilor parlamentare

Mentinerea rating-ului investitional, definitivarea proiectelor de infrastructura publica aflate in diverse faze de dezvoltare, identificarea unui nou model de convergenta, reforma administratiei publice sunt intre prioritatile de politica economica pe termen scurt recomandate de AmCham. Pe termen mediu, Romania trebuie sa isi creasca relevanta economiei in plan intern, regional, european si global, iar pentru consolidarea relevantei economice si geostrategice pe termen lung, Romania are nevoie acum de un Proiect de Tara, cu orizont multigenerational, care sa defineasca rolul regional si international Romaniei dincolo de 2030, arata Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania). continuă pe Hotnews

AmCham prezinta recomandarile celei de-a sasea editii Prioritati pentru Romania

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) a adus in atentia partidelor politice si candidatilor la alegerile parlamentare din 2020 viziunea comunitatii noastre de afaceri cu privire la masurile necesare pentru relansarea economica si orientarea economiei romanesti catre prioritati strategice de dezvoltare sustenabila pe termen mediu si lung, reunite intr-o noua editie a documentului AmCham Prioritati pentru Romania.

Dezastru pentru Romania la debutul la Campionatul European! Ce sanse pastram pentru calificarea in grupa principala

Romania a debutat cu stangul la Campionatul European de Handbal Feminin. A cedat in fata Germaniei, scor 19-22, la capatul unui meci in care Yulia Dumanska a fost singura jucatoare cu o evolutie buna. in celalalt meci al grupei, Norvegia va infrunta Polonia, de la ora 21:30. Urmatorul meci al reprezentativei pregatite de Bogdan Burcea .

Infringement pe justitie: Termen de doua luni pentru Romania sa transpuna o directiva privind fraudele cu bani europeni

Romania este vizata de o procedura de infringement din partea Comisiei Europene pentru neindeplinirea obligatiei de a comunica transpunerea normelor UE in legislatia nationala privind combaterea fraudelor cu fonduri europene.

Ludovic Orban: Alegerile de duminica, un punct de cotitura pentru Romania. Speranta va invinge scepticismul, certitudinea va inlocui nesiguranta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, este de parere ca duminica, cand romanii sunt asteptati la urne pentru a-si exprima optiunea de vot la alegerile parlamentare, vom fi pusi in fata unei alegeri.

Nicolae Ciuca: 1 Decembrie ne obliga pe toti sa privim responsabil la ceea ce facem pentru Romania (VIDEO)

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, a declarat, un mesaj publicat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca 1 Decembrie ne obliga pe toti sa privim responsabil la ceea ce facem pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )