Libnet.ro
UNICEF

17:15

O priza a luat foc in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O priza a luat foc in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc azi dimineata in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajati inainte de sosirea pompierilor. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu provocat de o priza in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures -UPDATE

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajatii spitalului inainte de sosirea pompierilor, relateaza Mediafax.

Incendiu in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures, incendiul fiind stins de angajati inainte de sosirea pompierilor. in salonul in care a avut loc incendiul erau.

Un nou incendiu in spital, in plina pandemie COVID. O priza a luat foc in sectia ATI de la Spitalul din Targu-Mures

Un alt incendiu s-a produs vineri intr-un spital din tara, in plina pandemie. De data aceasta, la o sectie de Terapie Intensiva a Clinicii Medicale III din Targu-Mures.

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )