Libnet.ro
UNICEF

14:00

PRO Romania, despre lipsa testarii rapide: Liberalii au insa in cap doar alegeri si un lockdown dupa 6 decembrie

Antena3 Antena3,
PRO Romania, despre lipsa testarii rapide: Liberalii au insa in cap doar alegeri si un lockdown dupa 6 decembrie

PRO Romania a reactionat dur dupa explicatia presedintelul Klaus Iohannis privind testarea la capacitate maxima in Romania. continuă pe Antena3

MAE: Toate persoanele care intra in Grecia, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din 20 noiembrie, toate persoanele care intra in Grecia pe cale rutiera, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19, MAE: Accesul pe.

Alexandru Rafila, adevarul despre lipsa vaccinurilor antigripale. De ce pacientii romani nu au avut acces la ele

Romania se confrunta cu o explozie a cazurilor de COVID-19, motiv pentru care autoritatile fac toate eforturile pentru a pregati toate conditiile necesare receptionarii vaccinului anti-COVID-19. Ceea ce ii pune pe medici pe ganduri este lipsa vaccinului antigripal, la fel de necesar ca si cel anti-covid-19. Medicul Alexandru Rafila a incercat sa explice in cursul .

Cat conteaza Pro Romania in calculele politice? Victor Ponta, invitat, miercuri, de la ora 11.00, la HotNews LIVE

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat, miercuri, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Va reusi Pro Romania sa conteze in calculele postelectorale, pe cine vede Victor Ponta la Palatul Victoria dupa alegerii si ce sanse are sa revina la masa Guvernului, sunt cateva dintre intrebarile la care liderul Pro Romania va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Senatorul Pro Romania Adrian Tutuianu, nemultumit de numarul de teste Covid-19 efectuate la nivel national: Guvernul a scapat de sub control situatia

Senatorul Pro Romania Adrian Tutuianu, candidat pentru un mandat de deputat de Dambovita, se declara nemultumit de numarul de teste pentru depistarea cazurilor de Covid-19, efectuat la nivel national. Acesta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )