Libnet.ro
UNICEF

16:45

PRO TV: MJ refuza dreptul romanilor de a fi informati corect si bine documentat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRO TV: MJ refuza dreptul romanilor de a fi informati corect si bine documentat

Reprezentantii Pro TV au transmis astazi, in urma solicitarii News. ro, ca, prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu Oanta si implicit postului de televiziune, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat, si au adaugat ca vor analiza optiunile pentru contestarea deciziei. continuă pe Ziarul Bursa

Pro TV, dupa refuzul de acreditare a jurnalistului Ovidiu Oanta: Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect

Prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu si implicit Pro TV, cea mai urmarita televiziune din tara, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat, arata reprezentantii Pro TV intr-o declaratie transmisa HotNews. ro, dupa ce Ministerul Justitiei a decis sa ii retraga jurnalistului Ovidiu Oanta acreditarea pentru anul 2019. Pro TV a transmis declaratia, in care precizeaza ca vom analiza ce optiuni avem pentru contestarea acestei decizii, la mai bine de o ora dupa ce ministrul Tudorel Toader a spus pentru HotNews. ro ca doamna premier m-a rugat sa il reacreditez pe Oanta.

Reactia Pro TV dupa ce Tudorel Toader a jucat alba-neagra cu acreditarea lui Ovidiu Oanta

Reprezentantii Pro TV au declarat, la solicitarea News. ro, ca prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu Oanta si implicit postului de televiziune, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat. intre timp, Tudore Toader a revenit asupra deciziei la rugamintea premierului Viorica Dancila.

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanta de la Pro Tv: Tudorel Toader este revoltat de intrebarile mele deranjante!

Ministerul Justitiei i-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanta, de la Pro Tv. Anuntul a fost facut de Oanta intr-o postare pe contul sau de Facebook. Ministerul Justitiei refuza.

BOMBA ANULUI! DEMISIA momentului la PRO TV! Era fabrica de BANI a postului TV!

Demisie bomba la PRO TV! Zoe Vasilescu, una dintre cele mai importante persoane din PRO TV si-a anuntat demisia. Ea era directorul de vanzari, chiar de la 1 decembrie 1995.

Fema Un nou inceput, fara Vali Barbulescu. DJ-ul a parasit competitia de la Pro TV

Ferma Un nou inceput, emisiunea transmisa de Pro TV in zilele de marti, miercuri si joi, de la ora 21:30, continua fara Vali Barbulescu. DJ-ul a fost eliminat din competitie la primul duel la care a participat. Vali a fost trimis acasa de Liviu Tolu, care pana in acest moment nu a reusit inca [] .

Ferma Un nou inceput, fara Vali Barbulescu. DJ-ul a parasit competitia de la Pro TV

Ferma Un nou inceput, emisiunea transmisa de Pro TV in zilele de marti, miercuri si joi, de la ora 21:30, continua fara Vali Barbulescu. DJ-ul a fost eliminat din competitie la primul duel la care a participat. Vali a fost trimis acasa de Liviu Tolu, care pana in acest moment nu a reusit inca [] .

Ministerul Justitiei a refuzat acreditarea pe anul 2019 a unui reporter Pro TV

Ovidiu Oanta, reporter Pro TV, a publicat astazi pe contul sau de Facebook raspunsul primit din partea Ministerul Justitiei, care i-a refuzat, fara a ii oferi detalii, acreditarea pe 2019.

Doi jurnalisti, lasati fara acreditare la Ministerul Justitiei. Ovidiu Oanta (Pro Tv): Tudorel Toader este revoltat de intrebarile mele deranjante!

UPDATE: SI jurnalistei Ionela Arcanu, de la Realitatea TV i-a fost retrasa acreditarea de la Ministerul Justitiei, potrivit unui anunt facut de aceasta pe Facebook. Ministerul Justitiei i-a retras.

Pro TV, amendat pentru injuraturile lui Brigitte Nastase

Brigitte Nastase foloseste des un limbaj agresiv in reality show-ul Ferma. Desi ridica de multe ori audienta, atrage si amenzi de la CNA. Iata ce s-a intamplat! .

Motivul pentru care clipul de promovare a Romaniei a fost blocat pe YouTube: Ministerul Turismului si Pro TV au oferit explicatii

Clipul de promovare a Romaniei a fost blocat pe YouTube in urma unei confuzii. La solicitarea Adevarul, atat Ministerul Turismului, autorul filmarii, cat si Pro TV, despre care s-a scris ca ar fi cerut blocarea clipului, au oferit calificari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )