Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proba scrisa pentru ocuparea posturilor libere din invatamant

România Liberă România Liberă,
Proba scrisa pentru ocuparea posturilor libere din invatamant

Concursurile pentru ocuparea posturilor didacticecatedrelor care se vacanteaza pe parcursul anului . continuă pe România Liberă

Posturile vacante din invatamant se vor ocupa cu o proba scrisa

Vremurile speciale impun reguli speciale, inclusiv in ceea ce priveste invatamantul. Concursurile pentru ocuparea posturilor didacticecatedrelor care se vacanteaza pe parcursul anului scolar in unitatile de invatamant preuniversitar de stat constau intr-o proba scrisa.

Romanii il considera o delicatesa, dar este toxic pentru organism. Alimentul periculos din frigider

Carnea procesata se afla pe lista produselor cu cel mai mare risc cancerigen. inghitim sute de aditivi alimentari pentru ca legislatia europeana permite acest lucru. De altfel, ultimele studii facute in tara noastra sunt vechi de opt ani, iar lipsa controalelor a dus la o explozie de substante chimice in industria alimentara. Autoritatile au scapat .

CONSILIUL CONCURENTEI: Cinci companii santionate dupa o licitatie trucata pentru reabilitarea unor strazi din Pitesti

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 094 lei aprox. 000 euro) cinci companii pentru trucarea licitatiei privind reabilitarea strazilor din Municipiul Pitesti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ministrul Culturii, la Alexandria pentru inaugurarea singurei librarii din oras

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu participa, miercuri, la Alexandria, la deschiderea oficiala a singurei librarii din oras, dotata la standarde moderne, transmite Agerpres.

Care va fi pretul pentru salvarea companiilor zombi din Europa?

Toate planurile de stimulare monetara si fiscala din Europa pornesc de la premisa ca un impuls din partea statului ar fi suficient pentru repornirea motorului economic, respectiv a sectorului privat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )